Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Purina Pro Plan Cat Sterilised Salmon 10 kg

Purina Pro Plan Cat Sterilised Salmon 10 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Purina Pro Plan Cat Sterilised Salmon 10 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Purina Pro Plan Cat Sterilised Salmon 10 kg .

Detailní informace

Suché krmivo pro kočky Purina Pro Plan Cat Sterilised Salmon 10 kg
 
Purina Pro Plan Cat Sterilised Salmon je kompletní krmivo, které chrání a vyživuje organismus kastrovaných koček, přináší skvělou chuť, méně tuků a energie. Po kastraci kočky strácí elán, vitalitu, mají sklony k tloustnutí.
 
Krmiva Purina PRO PLAN obsahují specifické kombinace živin vyvinuté na vědeckém základě, kte...ré pozitivním způsobem přispívají k dlouhému a zdravému životu koček.
Obsahuje OPTIDIGEST® - specifickou kombinaci živin s obsahem přírodních prebiotik, která prokazatelně podporuje zdravé trávení. Receptura speciálně vytvořená pro podporu zdraví ledvin. Udržuje zdraví močových cest u kastrovaných koček a pomáhá udržovat optimální tělesnou hmotnost.
 
Složení
Losos (20 %), kukuřičná lepková moučka, rýže, dehydrované drůbeží bílkoviny, kukuřice, dehydrované bílkoviny z tuňáka, pšeničná vláknina, hrachový bílkovinný koncentrát, pšeničná lepková moučka, sušená vejce, minerální látky, živočišný tuk, vedlejší výrobky živočišného původu, kvasnice.
 
Analytické složky
Bílkoviny 41 %, Obsah tuku % 12, Sacharidy % 30, Hrubá vláknina % 4.5
 
Essenciální mastné kyseliny
Omega - 6 % 1.69, Omega - 3 % 0.90, Kyselina linolavá % 1.34, Kyselina arachidonová % 0.35, DHA % 0.49.

Produkt je výrobek značky Purina Pro Plan.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Purina Pro Plan, Potřeby pro domácí zvířata Purina Pro Plan, Potřeby pro kočky Purina Pro Plan, Krmivo pro kočky Purina Pro Plan.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Purina Pro Plan Cat Sterilised Salmon 10 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Purina Pro Plan a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Purina Pro Plan najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Purina Pro Plan Cat Sterilised Salmon 10 kg
Právě si prohlížíte...

1507,- Kč