Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Purina ONE Dual Nature Sterilized Spirulina s lososem 750g

Purina ONE Dual Nature Sterilized Spirulina s lososem 750g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Purina ONE Dual Nature Sterilized Spirulina s lososem 750g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Purina ONE Dual Nature Sterilized Spirulina s lososem 750g .

Detailní informace

Kompletní krmivo pro dospělé kočky.PURINA ONE® DualNature™ pro kastrované / sterilizované kočky obsahuje přírodní řasu spirulinu a nabízí lahodnou kombinaci dvou textur. Je 100% kompletním a vyváženým krmivem, které je plné nezbytných živin a je bohaté na lososa. Vaše kočka ho bude milovat. Řasa spirulina je přírodní surovinou, která pomáhá podporovat imunitní systém kočky. Řasa spirulina je známá svým unikátním výživovým profilem, který přispívá k mnoha zdravotním benefitům. Lahodná kombinace suchých křupavých a jemnějších granulí, které podpo...rují dobré zažívání. Bez přidaných umělých barviv a konzervantů. Řasa spirulina je přírodní surovinou, která pomáhá podporovat imunitní systém kočky. Řasa spirulina je známá svým unikátním výživovým profilem, který přispívá k mnoha zdravotním benefitům. Zdravý močový trakt díky vyváženému obsahu minerálních látek. Pomáhá udržovat zdravý metabolismus po kastraci / sterilizaci. Regulace hmotnosti díky vyššímu* poměru bílkovin k tukům (*+15 % oproti Adult receptuře) při dodržení krmného návodu. Prokazatelně snižuje tvorbu zubního kamene až o 40 %* *výzkum PURINA. www.purina-one.cz. Kompletní krmivo pro dospělé kočky, se spirulinou pro kastrované / sterilizované kočky. Bohaté na lososa.

Produkt je výrobek značky Purina One ,distribuovaný s EAN kódem 7613036716260.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Purina One, Potřeby pro domácí zvířata Purina One, Potřeby pro kočky Purina One, Krmivo pro kočky Purina One.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.78 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Purina ONE Dual Nature Sterilized Spirulina s lososem 750g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Purina One a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Purina One najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Purina ONE Dual Nature Sterilized Spirulina s lososem 750g
Právě si prohlížíte...

99,- Kč