Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Purina Cat Chow Special Care Hairball 1,5kg

Purina Cat Chow Special Care Hairball 1,5kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Purina Cat Chow Special Care Hairball 1,5kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Purina Cat Chow Special Care Hairball 1,5kg .

Detailní informace

Specialisté na výživu společnosti Purina vytvořili řadu krmiv Cat Chow Special Care, aby pokryli specifické potřeby dospělých koček. Jak kočky žijící v domácnosti, tak kočky s dlouhou srstí jsou predisponované ke tvorbě smotku chlupu v žaludku. Receptura Cat Chow Hairball Control obsahuje přirozenou vlákninu, která na sebe jemně nabaluje chlupy, které se do zažívacího traktu dostaly při olizování srsti. Tyto chlupy pak posunuje dále zažívacím traktem a tím omezuje tvorbu smotku chlupů v žaludku. Obsahuje maso vysoké kvality, přírodní byliny a z...eleninu a přirozenou vlákninu. Čím vyniká krmivo Cat Chow? 1. Vysoký obsah masa poskytuje kvalitní proteiny, které pomáhají k udržení štíhlé tělesné kondice vaší kočky. 2. Přírodní ingredience, včetne speciálních bylin a zelených částí petržele, špenátu, mrkve a hrášku. 3. Vynikající chuť s výtečnou kombinací vybraných ingrediencí, které kočky prirozeně preferují. 4. Vitamín E posiluje imunitní systém a podporuje přirozenou obranyschopnost. 5. Snížený zápach kočičí toalety díky přídavku řepných řízků a čekanky, přírodních zdrojů prebiotik, které prokazatelně napomáhají ke zdravému zažívání. Inspirováni přírodou a na základě více než 80leté zkušenosti v oblasti vývoje výživy pro psy a kočky, vyvinuli specialisté na výživu společnosti Purina krmivo Cat Chow. Toto krmivo poskytuje kočce 100% kompletní a vyváženou stravu. Je bohaté na maso a obsahuje výběr speciálních bylin a zeleniny, které prokazatelně zlepšují zdraví zažívacího traktu a posilují přirozenou obranyschopnost organizmu. Krmiva řady Cat Chow neobsahují umělá barviva.

Produkt je výrobek značky Purina Cat Chow ,distribuovaný s EAN kódem 5997204514486.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Purina Cat Chow, Potřeby pro domácí zvířata Purina Cat Chow, Potřeby pro kočky Purina Cat Chow, Krmivo pro kočky Purina Cat Chow.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.54 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Purina Cat Chow Special Care Hairball 1,5kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Purina Cat Chow a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Purina Cat Chow najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Purina Cat Chow Special Care Hairball 1,5kg
Právě si prohlížíte...

167,- Kč