Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ProPlan Cat Sterilised Salmon 3 kg

ProPlan Cat Sterilised Salmon 3 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ProPlan Cat Sterilised Salmon 3 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným ProPlan Cat Sterilised Salmon 3 kg .

Detailní informace

Suché krmivo pro kočky Purina Pro Plan Cat Adult Salmon 3 kg
 
Purina Pro Plan Cat Adult Salmon je kompletní a vyvážené krmivo s masem z lososa pro dospělé kočky. Hlavní složku krmiva tvoří maso z lososa, které mu dodává vyjímečnou chuť a výživu, výsledkem je zdravá kůže a lesklá srst.
Krmiva Purina PRO PLAN obsahují specifické kombinace živin vyvinuté na vědeckém základě, které p...ozitivním způsobem přispívají k dlouhému a zdravému životu koček. Tato receptura je určená pro dospělé kočky a obsahuje všechny esenciální živiny včetně vitaminů A, C, a E, omega-3 a 6 mastné kyseliny a prebiotikum přírodního původu.
Obsahuje OPTISENSES® - jedinečnou kombinaci živin vyvinutou pro podporu životně důležitých smyslů. Receptura speciálně vytvořená pro podporu zdraví ledvin. Podporuje odolnost imunitního systému. Pomáhá chránit zuby před tvorbou zubního plaku a kamene.
 
Složení
Losos (18 %), dehydratované drůbeží bílkoviny, pšenice, rýže, kukuřičná lepková moučka, pšeničná lepková moučka, živočišný tuk, sušená vejce, kukuřice, minerální látky, sušený čekankový kořen, celulóza, dochucovací masové výtažky, kvasnice, rybí tuk.
 
Analytické složky
Bílkoviny 36 %, obsah tuku 16 %, obsah anorganických látek 7,5 %, hrubá vláknina 2,5 %.
 
Doplňkové látky
Doplňkové nutriční látky (m.j./ kg): vitamin A: 37 000, vitamin D3: 1 200, vitamin E: 670, (mg/ kg): vitamin C: 160, E 1: (Fe: 81), 3b202: (I: 2), E 4: (Cu: 12), 3b503: (Mn: 38), 3b605: (Zn: 130), E 8: (Se: 0,12). S Antioxidanty.

Produkt je výrobek značky Purina.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Purina, Potřeby pro domácí zvířata Purina, Potřeby pro kočky Purina, Krmivo pro kočky Purina.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ProPlan Cat Sterilised Salmon 3 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Purina a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Purina najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ProPlan Cat Sterilised Salmon 3 kg
Právě si prohlížíte...

611,- Kč