Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ProPlan Adult losos 10 kg

ProPlan Adult losos 10 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ProPlan Adult losos 10 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným ProPlan Adult losos 10 kg .

Detailní informace

Granule pro kočky Purina PRO PLAN Cat Adult Salmon 10 kg
 
Receptura s vysokým obsahem masa z lososa a rýže poskytuje dospělým kočkám vysoce kvalitní výživu. Celozrnné obiloviny, prebiotika přirozeného původu a rýže zabezpečují vysokou stravitelnost krmiva a snížení zápachu z kočičí toalety. Receptura PRO PLAN Adult prokazatelně redukuje tvorbu zubního kamene až o 40%.
Natural Feline Protection  -...
podporuje funkce všech klíčových vnějších i vnitřních obranných systémů.
Obsahuje OPTIRENAL, specifický komplex živin, který pomáhá podporovat činnost ledvin a antioxidanty zpomalující proces stárnutí.
Ideální poměr bílkovin a energie pomáhá udržovat optimální tělesnou kondici.
Díky vysoce stravitelným zdrojům proteinů a sacharidů se dostává do spodní části trávicího traktu méně nestrávených živin, což zlepšuje kvalitu stolice a zmenšuje objem výkalů.
Obsahuje speciální minerální látku, která prokazatelně snižuje tvorbu zubního kamene až o 40%.
KŮŽE A SRST: Vitamín A, kyselina linolová a zinek pro pružnost a hydrataci kůže. Esenciální mořské oleje pro růst husté a lesklé srsti.
TRÁVENÍ: Zdraví prospěšná obilná zrna, přírodní prebiotika a rýže pro snazší trávení, vysokou stravitelnost a omezení pachu kočičí toalety.
MOČOVÝ TRAKT: Komplex živin OPTIRENAL posiluje močový trakt. Esenciální minerály a kontrola pH moči chrání zdraví ledvin a močového traktu.
IMUNITNÍ SYSTÉM: Vysoký obsah bílkovin a silné antioxidanty pro podporu tvorby protilátek a ochranu buněk.
Umožněte vaší kočce volný přístup ke krmivu PRO PLAN po celý den.
Složení
maso z lososa (18%), rýže (16%), kukuřičná lepková moučka, dehydrované drůbeží bílkoviny, kukuřice, pšenice, živočišný tuk (konzervovaný směsí tokoferolů), vedlejší výrobky živočišného původu, sušená vejce, kořen čekanky (2%), pšeničná lepková moučka, pivovarské kvasnice, hrachový bílkovinný koncentrát, chlorid draselný, uhličitan vápenatý, minerální látky, cholin chlorid, L-arginin, L-lysin, chlorid sodný, DL-methionin. Zinek (síran zinečnatý monohydrát) 170 mg/kg, měď (síran měďnatý pentahydrát) 12 mg/kg, selen (seleničitan sodný) 0,12 mg/kg. Vitamín A 21000 m.j./kg, vitamín D3 1700 m.j./kg, vitamín E (α-tokoferol) 550 mg/kg, vitamín C (kyselina askorbová) 70 mg/kg, taurin 1500 mg/kg. Obsahuje EU povolené doplňkové látky: beta-karoten, směs tokoferolů bohatá na extrakty přírodního původu, kyselina ortofosforečná.

Produkt je výrobek značky 3.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství 3, Potřeby pro domácí zvířata 3, Potřeby pro kočky 3, Krmivo pro kočky 3.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ProPlan Adult losos 10 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce 3 a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku 3 najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ProPlan Adult losos 10 kg
Právě si prohlížíte...

611,- Kč