Pasta Ontario Salmon Fresh Meat Paste 90g

Pasta Ontario Salmon Fresh Meat Paste 90g
39 34 1309
39,- Kč

Původní cena: 34,- Kč


Hodnocení:


Pasta Ontario Salmon Fresh Meat Paste 90g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Pasta Ontario Salmon Fresh Meat Paste 90g .

Detailní informace

Lahodná pasta z čerstvého lososa a kuřecího masa. Doplňkové krmivo pro dospělé kočky. 6 důvodů, proč si vaše kočka zamiluje lahodnou pastu Ontario Fresh Meat Paste: Vysoce chutná, jemně rozmixovaná pasta z čerstvého masa a kvalitního vývaru je pro každou kočku neodolatelnou pochoutkou. Pasta je vhodná jako doplňkové krmivo mezi jídly i jako svačinka na cesty. Balení s praktickým uzávěrem zachová chutnost i čerstvost i při opakovaném podání, pastu lze proto použít i jako pamlsek. Díky vysokému obsahu vývaru napomáhá doplnit potřebný příjem tekut...in. O zdravé srdce, zrak, kůži, srst i imunitu vaší kočky se postarají přidaný taurin a vitamíny A, D3, E a vitamíny skupiny B (B2, B3, B5). Garantujeme složení do 100 % a používáme přesně definované suroviny. Zdravá a chutná svačinka. Složení Kuřecí vývar 79,23 %, losos 14,076 %, kuřecí maso 3,62 %, škrob 2 %, xanthanová guma 0,4 %, sůl 0,4 %, příchuť ryby bonito 0,1 %, isomaltóza 0,08 %, taurin 0,08 %, extrakt...

Produkt je výrobek značky Ontario ,distribuovaný s EAN kódem 8595681801777.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Ontario, Potřeby pro domácí zvířata Ontario, Potřeby pro kočky Ontario, Krmivo pro kočky Ontario.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pasta Ontario Salmon Fresh Meat Paste 90g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ontario a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ontario najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pasta Ontario Salmon Fresh Meat Paste 90g
Právě si prohlížíte...

39,- Kč