Vanička Ontario Liver 115g - 18% sleva

-18%
Vanička Ontario Liver 115g
28 34 403
28,- Kč

Původní cena: 34,- Kč


Hodnocení:


Vanička Ontario Liver 115g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Vanička Ontario Liver 115g .

Zlevněné zboží

Lahodná vanička s výjimečnou chutí jater a zeleniny. Kompletní, vysoce kvalitní krmivo pro kočky s vysokým podílem masa. Obsahuje 92% masa připravovaného ve vlastní šťáv. Při výrobě bylo použito pouze maso určené pro lidskou konzumaci. Pro konzervaci je použita vysoká teplota a tlak, díky čemuž jsou zachovány všechny vitamíny a látky. Vanička obsahuje taurin, který je potřebný pro zdravý zrak a nerovou soustavu. Složení: Maso a vedlejší produkty živočišného původu 92% (z toho hovězí játra 10%, kuřecí maso), minerální látky. Analytické složky Hr...ubý protein 10,39%, hrubé oleje a tuky 9,07%, hrubý popel 2,15%, hrubá vláknina 0,44%, vlhkost 74%. Doplňkové látky: taurine 600mg.

Produkt je výrobek značky Ontario ,distribuovaný s EAN kódem 8595091779055.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Ontario, Potřeby pro domácí zvířata Ontario, Potřeby pro kočky Ontario, Krmivo pro kočky Ontario.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vanička Ontario Liver 115g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ontario a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ontario najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vanička Ontario Liver 115g
Právě si prohlížíte... - 18% sleva

28,- Kč