Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ontario Fresh Brunch Senior Chicken 80g​

Ontario Fresh Brunch Senior Chicken 80g​
Ontario Fresh Brunch Senior Chicken 80g​
Ontario Fresh Brunch Senior Chicken 80g​
Ontario Fresh Brunch Senior Chicken 80g​

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ontario Fresh Brunch Senior Chicken 80g​ z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Ontario Fresh Brunch Senior Chicken 80g​ .

Detailní informace

Šťavnatá a zdravá svačinka pro kočky​ s lahodnými kousky masa roztrhanými na drobné kousky​. Doplňkové krmivo pro dospělé kočky starší 7 let​. V chutné omáčce pro podporu příjmu tekutin​. Jednoduché servírování, stačí odtrhnout víčko a můžete podávat​. Obohacené o zeleninu pro zdraví a kondici​. Garantované složení do 100% - přesně víte, co v kapsičce najdete​. Bez obilovin, konzervantů a aditiv​. Ontario Fresh Brunch Senior Chicken obsahuje: Kuřecí maso obsahuje vysoký podíl bílkovin​. Játra obsahují vitaminy A, D a řadu minerálních látek (zej...ména železo, zinek, draslík a měď)​. Rajčata mají silné antioxidační účinky a obsahují vitaminy a minerály (vitaminy B, C, E a A, z minerálů draslík, železo, vápník a další)​. Zelené fazolky jsou bohaté na vitaminy a minerály, regulují cukr v těle, posilují imunitní systém​. Vejce jsou zdrojem kvalitních proteinů, tuků a dalších důležitých nutričních látek ( vitamin E, A, draslík, fosfor, selen a další)​....

Produkt je výrobek značky Ontario ,distribuovaný s EAN kódem 8595681808264.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Ontario, Potřeby pro domácí zvířata Ontario, Potřeby pro kočky Ontario, Krmivo pro kočky Ontario.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ontario Fresh Brunch Senior Chicken 80g​ a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ontario a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ontario najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ontario Fresh Brunch Senior Chicken 80g​
Právě si prohlížíte...

49,- Kč