Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ontario Fresh Brunch Chicken with Beef 80g

Ontario Fresh Brunch Chicken with Beef 80g
Ontario Fresh Brunch Chicken with Beef 80g
Ontario Fresh Brunch Chicken with Beef 80g
Ontario Fresh Brunch Chicken with Beef 80g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ontario Fresh Brunch Chicken with Beef 80g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Ontario Fresh Brunch Chicken with Beef 80g .

Detailní informace

Šťavnatá a zdravá svačinka pro kočky​ s lahodnými kousky masa roztrhanými na drobné kousky​. Doplňkové krmivo pro dospělé kočky od 1 roku. V chutné omáčce pro podporu příjmu tekutin​. Jednoduché servírování, stačí odtrhnout víčko a můžete podávat​. Obohacené o zeleninu pro zdraví a kondici​. Garantované složení do 100% - přesně víte, co v kapsičce najdete​. Bez obilovin, konzervantů a aditiv​. Ontario Fresh Brunch Chicken with Beef obsahuje: Kuřecí maso, které obsahuje vysoký podíl bílkovin​. Hovězí maso obsahuje hořčík, zinek, vápník, železo, ...vitaminy skupiny B – především vitamin B12, který má vliv na správnou funkci krvetvorby. Rajčata mají silné antioxidační účinky a obsahují vitaminy a minerály (vitaminy B, C, E a A, z minerálů draslík, železo, vápník a další)​. Zelené fazolky jsou bohaté na vitaminy a minerály, regulují cukr v těle, posilují imunitní systém. Vejce jsou zdrojem kvalitních proteinů, tuků a dalších důležitých nutričních látek (...

Produkt je výrobek značky Ontario ,distribuovaný s EAN kódem 8595681808271.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Ontario, Potřeby pro domácí zvířata Ontario, Potřeby pro kočky Ontario, Krmivo pro kočky Ontario.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ontario Fresh Brunch Chicken with Beef 80g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ontario a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ontario najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ontario Fresh Brunch Chicken with Beef 80g
Právě si prohlížíte...

49,- Kč