Ontario Cat Sterilised Salmon 0,4 kg

Ontario Cat Sterilised Salmon 0,4 kg
Ontario Cat Sterilised Salmon 0,4 kg
Ontario Cat Sterilised Salmon 0,4 kg
Ontario Cat Sterilised Salmon 0,4 kg
139 129 1345
139,- Kč

Původní cena: 129,- Kč


Hodnocení:


Ontario Cat Sterilised Salmon 0,4 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Ontario Cat Sterilised Salmon 0,4 kg .

Detailní informace

Superprémiové, kompletní krmivo pro sterilizované dospělé kočky (1-7 let). Receptura s nízkým obsahem obilovin. Vysoce kvalitní, superprémiové krmivo pro dospělé kočky s nízkým obsahem obilovin. Speciálně vyvinutá receptura určená pro kastrované kočky. Má bohatě a nutričně vyvážené složení, které je základním pilířem pro zdravý a dlouhý život. Na prvním místě jsou kvalitní zdroje proteinu z lososa a kuřecího masa, pro zajištění ještě vyšší chutnosti a kvality je přidáváno čerstvé maso z lososa. Vysoký obsah vlákniny z přírodních zdrojů pomáhá s...nadnému průchodu bezoáru z organismu. Pečlivě vybrané sušené ovoce a zelenina dodávají organismu potřebné vitaminy, s kombinací bylinek a koření, pomáhají chránit buňky díky jejích silným antioxidačním účinkům a tím organismus před nemocemi. Zejména borůvky a brusinky působí jako prevence před problémy s močovým traktem a zároveň i ochrana před močovými kameny. Přidaný čerstvý lososový olej poskytuje vše potřebné pro zdravou kůži a lesklou...

Produkt je výrobek značky Ontario ,distribuovaný s EAN kódem 8595091792733.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Ontario, Potřeby pro domácí zvířata Ontario, Potřeby pro kočky Ontario, Krmivo pro kočky Ontario.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ontario Cat Sterilised Salmon 0,4 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ontario a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ontario najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ontario Cat Sterilised Salmon 0,4 kg
Právě si prohlížíte...

139,- Kč