Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ontario Cat Hair & Skin 2 kg

Ontario Cat Hair & Skin 2 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ontario Cat Hair & Skin 2 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Ontario Cat Hair & Skin 2 kg .

Detailní informace

Superprémiové, kompletní krmivo pro dospělé kočky (1-7 let). Receptura s nízkým obsahem obilovin. Vysoce kvalitní, superprémiové krmivo pro dospělé kočky s nízkým obsahem obilovin. Speciálně vyvinutá receptura určená pro podporu kůže a srsti. Má bohatě a nutričně vyvážené složení, které je základním pilířem pro zdravý a dlouhý život. Na prvním místě jsou kvalitní zdroje proteinu z lososa a kuřecího masa, pro zajištění ještě vyšší chutnosti a kvality je přidáváno čerstvé maso z lososa, které je bohaté na omega 3&6 mastné kyseliny. Ty napomáhají ...zdravé kůži a lesklé srsti. Pečlivě vybrané sušené ovoce a zelenina dodávají organismu potřebné vitaminy, s kombinací bylinek a koření, pomáhají chránit buňky díky jejích silným antioxidačním účinkům a tím organismus před nemocemi. Speciálně přidávaný indický jitrocel a sušená čekanka mají za úkol pročistit zažívací trakt, zbavit jej špatných látek a přirozeně působí na organismus detoxikačně. Společně s přidanou jukou podporují lepší...

Produkt je výrobek značky Ontario ,distribuovaný s EAN kódem 8595091792849.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Ontario, Potřeby pro domácí zvířata Ontario, Potřeby pro kočky Ontario, Krmivo pro kočky Ontario.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ontario Cat Hair & Skin 2 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ontario a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ontario najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ontario Cat Hair & Skin 2 kg
Právě si prohlížíte...

369,- Kč