Ontario Adult Ocean Fish 400 g

Ontario Adult Ocean Fish 400 g
Ontario Adult Ocean Fish 400 g
Ontario Adult Ocean Fish 400 g
Ontario Adult Ocean Fish 400 g
119 99 1959
119,- Kč

Původní cena: 99,- Kč


Hodnocení:


Ontario Adult Ocean Fish 400 g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Ontario Adult Ocean Fish 400 g .

Detailní informace

Superprémiové kompletní krmivo pro dospělé kočky s vysokým obsahem lososa Vhodné pro dospělé kočky od 1 roku do 7 let. Vysoce kvalitní české superprémiové krmivo Krmivo má nízký obsah magnézia k prevenci tvorby močových kamenů. Obsahuje omega-3 a omega-6 mastné kyseliny a taurin pro zdravé srdce a jeho složení (s mořskými rybami) zajišťuje zdravé zažívání. Krmivo pro masožravce Kočky jsou striktní masožravci a je všeobecně známo, že jsou velmi vybíravé. Jejich krátký trávicí trakt neumožňuje trávit stravu s vysokým podílem rostlinné složky. Pro...to musí být krmivo pro kočky bohaté na vysoce stravitelné živočišné zdroje proteinů. Obsah proteinů by se měl pohybovat minimálně kolem 30-35 %. Energie ve formě tuku je dodána opět z vysoce kvalitních zdrojů. Tato kombinace zajišťuje optimální využití nenasycených mastných kyselin v energetickém metabolismu kočky. ). Pro kvalitní a dlouhý život kočky je velmi důležitá strava, která bude obsahovat vyvážený obsah...

Produkt je výrobek značky Ontario ,distribuovaný s EAN kódem 8595091764624.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Ontario, Potřeby pro domácí zvířata Ontario, Potřeby pro kočky Ontario, Krmivo pro kočky Ontario.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ontario Adult Ocean Fish 400 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ontario a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ontario najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ontario Adult Ocean Fish 400 g
Právě si prohlížíte...

119,- Kč