Nápoj Ontario Cat Drink Salmon 135g

Nápoj Ontario Cat Drink Salmon 135g
45 44 383
45,- Kč

Původní cena: 44,- Kč


Hodnocení:


Nápoj Ontario Cat Drink Salmon 135g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Nápoj Ontario Cat Drink Salmon 135g .

Detailní informace

Doplňkové krmivo pro dospělé kočky – nápoj s kousky kuřete a lososa. Nápoj pro kočky v plechovce, který se postará o denní příjem tekutin a napomáhá tak předcházet vzniku ledvinových kamenů. Receptura je založená na lahodné šťávě s drobnými kousky chutného čerstvého masa. Nápojem můžete dochutit suché krmivo a servírovat společně s granulemi nebo ho své kočce dopřát jako zdravou svačinku mezi běžným krmením. 100% garance složení – přesně víte, co své kočce dáváte. Používáme přesně definované suroviny, ze kterých je produkt vyrobený. Obsahuje po...uze přírodní barviva. Složení: voda 85,86%, kuřecí 5,33%, losos 5%, glycin 0,92%, zahušťovadlo 0,83%, rybí vývar 0,73%, kuřecí vývar 0,55%, slunečnicový olej 0,55%, bramborový škrob 0,18%, červené barvivo z papriky 0,05%. Analytické složky: hrubé proteiny min.2,6%, hrubý tuk min.0,5%, hrubá vláknina max.0,6%, hrubý popel max.1%, vlhkost max.95%. Krmný návod: Obsah plechovky rozdělte na 3-4 dávky na 2 dny. Po...

Produkt je výrobek značky Ontario ,distribuovaný s EAN kódem 8595681801487.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Ontario, Potřeby pro domácí zvířata Ontario, Potřeby pro kočky Ontario, Krmivo pro kočky Ontario.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nápoj Ontario Cat Drink Salmon 135g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ontario a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ontario najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nápoj Ontario Cat Drink Salmon 135g
Právě si prohlížíte...

45,- Kč