Konzerva Pet Farm Family BIO hovězí pro kočky 180g

Konzerva Pet Farm Family BIO hovězí pro kočky 180g
79 69 447
79,- Kč

Původní cena: 69,- Kč


Hodnocení:


Konzerva Pet Farm Family BIO hovězí pro kočky 180g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Konzerva Pet Farm Family BIO hovězí pro kočky 180g .

Detailní informace

Chutné krmivo plné poctivých kousků masa z volně se pasoucího dobytka (76 %), vhodné pro všechny věkové kategorie koček. Díky zvýšenému množství železa podporuje krvetvorbu a fungování červených krvinek. Má blahodárný vliv na dospívající koťata, kterým je potřeba doplňovat energii průběžně během dne. Složení Hovězí (maso, vnitřnosti)* 76 %, konopné pokrutiny*, rybí olej, taurin, ostropestřec mariánský*, máta peprná, kopřiva dvoudomá, pampeliška lékařská, petrželová nať, kurkuma*, spirulína*. *Produkty ekologického hospodářství Analytické složky... Bílkoviny 16 %, tuk 16 %, vlhkost 67 %, hrubý popel 1 %, vláknina 1,5 %, energie 1017 kJ / 100 g. Dávkování Doporučená denní dávka je 1 konzerva na 4 kg váhy kočky. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, po otevření spotřebujte do 24 hodin.

Produkt je výrobek značky Pet Farm Family ,distribuovaný s EAN kódem 8594178744221.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Pet Farm Family, Potřeby pro domácí zvířata Pet Farm Family, Potřeby pro kočky Pet Farm Family, Krmivo pro kočky Pet Farm Family.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Konzerva Pet Farm Family BIO hovězí pro kočky 180g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pet Farm Family a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pet Farm Family najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Konzerva Pet Farm Family BIO hovězí pro kočky 180g
Právě si prohlížíte...

79,- Kč