Konzerva Ontario Junior Chicken Pieces + Shrimp 95g

Konzerva Ontario Junior Chicken Pieces + Shrimp 95g
35 29 520
35,- Kč

Původní cena: 29,- Kč


Hodnocení:


Konzerva Ontario Junior Chicken Pieces + Shrimp 95g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Konzerva Ontario Junior Chicken Pieces + Shrimp 95g .

Detailní informace

Doplňkové krmivo pro koťáta s obsahem kuřecích kousků a krevet. Složení: kuřecí maso 49,7%, kuřecí vývar 43,86%, krevety 3,32%, potravinový škrob 1,1%, ryba 0,75%, karagenan 0,66%, sůl 0,61%. Analytické složky: hrubý protein 14%, hrubé oleje a tuky 1%, hrubá vláknina 0,1%, hrubý popel 1%, vlhkost 85%. Krmný návod: denní dávka závisí na aktivitě, věku a plemeni Vaší kočky. Podávejte jako doplněk k běžné krmné dávce. Uchovávejte na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů. Výrobek není určený pro lidskou ...konzumaci. Zajistěte přístup k čerstvé, pitné vodě. Datum spotřeby / číslo šarže / výrobce: uvedeno na obalu.

Produkt je výrobek značky Ontario ,distribuovaný s EAN kódem 8595091761593.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Ontario, Potřeby pro domácí zvířata Ontario, Potřeby pro kočky Ontario, Krmivo pro kočky Ontario.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Konzerva Ontario Junior Chicken Pieces + Shrimp 95g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ontario a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ontario najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Konzerva Ontario Junior Chicken Pieces + Shrimp 95g
Právě si prohlížíte...

35,- Kč