Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Konzerva Brit Fish Dreams Tuna & Squid 80g

Konzerva Brit Fish Dreams Tuna & Squid 80g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Konzerva Brit Fish Dreams Tuna & Squid 80g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Konzerva Brit Fish Dreams Tuna & Squid 80g .

Detailní informace

Doplňkové krmivo pro kočky. Brit Fish Dreams nabízí vybalancovanou výživu pro vaši kočku. Obsahuje lahodného tuňáka a kalamáry ve šťávě. Podporuje krásu, zdraví a vitalitu. Nezatěžuje organismus kočky. Přírodní zdroj Omega 3 mastných kyselin. Šťavnaté a delikátní. S celými kusy rybího masa či plody moře. Bez soji. Složení Vývar tuňák 45 %, kalamáry 4%, tapioka, rýže. Analytické složky Hrubý protein 12,5 %, obsah tuku 0,5 %, hrubý popel 1 %, hrubá vláknina 0,5 %, vlhkost 85,5 %. Krmná tabulka Podávejte při pokojové teplotě. Krmná dávka se liší d...le velikosti kočky. Zajistěte přístup k pitné vodě. Po otevření uchovávejte v lednici. Skladujte v chladu a suchu.

Produkt je výrobek značky Brit ,distribuovaný s EAN kódem 8595602526147.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Brit, Potřeby pro domácí zvířata Brit, Potřeby pro kočky Brit, Krmivo pro kočky Brit.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Konzerva Brit Fish Dreams Tuna & Squid 80g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Brit a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Brit najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Konzerva Brit Fish Dreams Tuna & Squid 80g
Právě si prohlížíte...

54,- Kč