Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Konzerva Animonda Carny kitten drůbeží koktejl 200g

Konzerva Animonda Carny kitten drůbeží koktejl 200g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Konzerva Animonda Carny kitten drůbeží koktejl 200g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Konzerva Animonda Carny kitten drůbeží koktejl 200g .

Detailní informace

Kuřecí koktejl pro koťata Kompletní krmivo pro rostoucí kočky Složení: 44% kuře (žaludek, játra, svalovina, tuk), 15% krůtí srdce, 6% kachní srdce, uhličitan vápenatý, chlorid sodný Analytické složení: Preotin 10,5%, obsah tuku 6%, hrubá vláknina 0,3%, popel 2,8%, vlhkost 79%, taurin 0,8g/kg

Produkt je výrobek značky Animonda ,distribuovaný s EAN kódem 4017721837460.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Animonda, Potřeby pro domácí zvířata Animonda, Potřeby pro kočky Animonda, Krmivo pro kočky Animonda.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.25 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Konzerva Animonda Carny kitten drůbeží koktejl 200g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Animonda a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Animonda najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Konzerva Animonda Carny kitten drůbeží koktejl 200g
Právě si prohlížíte...

39,- Kč