Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kapsičky MIAMOR Ragout Royale multipack ve šťávě 1200g

Kapsičky MIAMOR Ragout Royale multipack ve šťávě 1200g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kapsičky MIAMOR Ragout Royale multipack ve šťávě 1200g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Kapsičky MIAMOR Ragout Royale multipack ve šťávě 1200g .

Detailní informace

Kompletní krmivo pro dospělé kočky. Miamor Royale je řada exkluzivních kapsiček pro kočky. Vyznačují se vysokým obsahem masa nad 60%. Bohaté na vitamíny a minerální látky, bez konzervantů a barviv. Křehké kousky masa v jemné omáčce, které potěší i ty nejnáročnější kočky. Kapsičky s krůtím masem a zvěřinou 3 x 100 g Složení: maso a výrobky živočišného původu (min.10 krůtí maso, min.10% maso ze zvěřiny), obiloviny, minerální látky. Jakostní znaky: proteiny 9%, vlhkost 82%, tuky 5%, hrubé popeloviny 2,5%, hrubá vláknina 0,5%. Kapsičky s kachním a ...kuřecím masem 3 x 100 g Složení: maso a živočišné produkty (min.10% kachní maso, min. 10% kuřecí maso), obiloviny, minerální látky. Jakostní znaky: proteiny 9%, vlhkost 82%, tuky 5%, hrubé popeloviny 2,5%, hrubá vláknina 0,5%. Kapsičky s masem z tuňáka a kuřecím masem 3 x 100 g Složení: ryby a rybí produkty (min.10% maso z tuňáka), maso a živočišné produkty (min.10% kuřecí maso), obiloviny, minerální...

Produkt je výrobek značky Miamor ,distribuovaný s EAN kódem 4000158740700.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Miamor, Potřeby pro domácí zvířata Miamor, Potřeby pro kočky Miamor, Krmivo pro kočky Miamor.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kapsičky MIAMOR Ragout Royale multipack ve šťávě 1200g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Miamor a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Miamor najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kapsičky MIAMOR Ragout Royale multipack ve šťávě 1200g
Právě si prohlížíte...

43,- Kč