Kapsičky IAMS výběr ze suchozemských mas v omáčce multipack 1020g

Kapsičky IAMS výběr ze suchozemských mas v omáčce multipack 1020g
209 179 115
209,- Kč

Původní cena: 179,- Kč


Hodnocení:


Kapsičky IAMS výběr ze suchozemských mas v omáčce multipack 1020g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Kapsičky IAMS výběr ze suchozemských mas v omáčce multipack 1020g .

Detailní informace

3 druhy kapsiček IAMS po 4 kusech. Kompletní krmivo pro dospělé kočky. Krmný návod: kočkám o hmotnosti 4 kg podávejte přibližně 3 kapsičky za den rozdělené nejméně do 2 krmných dávek. Vaše kočka může jíst více nebo méně v závislosti na věku, temperamentu a aktivitě. Balení obsahuje: 6 x kapsičku s kuřecím a krůtím masem v omáčce: Složení: maso a živočišné deriváty (14% kuřecí maso, 12% krůtí maso), deriváty zeleninového původu, minerály. Jakostní znaky: hrubé proteiny 9,2%, vlhkost: 79,3%, hrubé oleje a tuky 4,8%, hrubé popeloviny 1,4%, hrubá v...láknina 0,4%, vitamín D 200 m.j./ kg, vitamín E (alfatokoferol) 100 mg / kg, měď (síranatý měďnatý pentahydrát) 1,8 mg / kg, jód (jodid draselný) 0,37 mg / kg, mangan (síran manganatý monohydrát) 2,1 mg / kg, zinek (síran zinečnatý monohydrát) 32 mg / kg. Bez barviv a příchutí. 3 x kapsičku s jehněčím masem a červenými paprikami v omáčce: Složení: maso a živočišné deriváty (4% jehněčí maso), zelenina (4% sušené papriky),...

Produkt je výrobek značky Iams ,distribuovaný s EAN kódem 8710255100418.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Iams, Potřeby pro domácí zvířata Iams, Potřeby pro kočky Iams, Krmivo pro kočky Iams.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kapsičky IAMS výběr ze suchozemských mas v omáčce multipack 1020g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Iams a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Iams najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kapsičky IAMS výběr ze suchozemských mas v omáčce multipack 1020g
Právě si prohlížíte...

209,- Kč