Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kapsička WHISKAS rybí výběr v želé 4x85g

Kapsička WHISKAS rybí výběr v želé 4x85g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kapsička WHISKAS rybí výběr v želé 4x85g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Kapsička WHISKAS rybí výběr v želé 4x85g .

Detailní informace

Naše receptura pokrývá všechny kočičí nutriční potřeby, aby vaše kočka prožila dlouhý a spokojený život. - vyvážená kombinace minerálů pro podporu zdravého močového traktu. - s obsahem zinku pro zdravou kůži a srst Náš lahodný Casserole s dušenými šťavnatými kousky, byl uvařen k dokonalosti, aby si pro něj vaše kočka vždycky přiběhla. Složení Maso a výrobky živočišného původu, ryby a vedlejší produkty z ryb (včetně 4% lososa, 4% tuňák, tresky tmavé, 4% bíle ryby), rostlinné bílkovinné extrakty, minerální látky, různé cukry. Doporučené dávkování... Doporučujeme krmit kombinací suchého a vlhkého krmiva WHISKAS®. Doporučené dávkování: 3kg kočka - Pouze mokré krmivo: 2 - Mokré krmivo + suché krmivo: 11 + 15g 4 kg kočka - Pouze mokré krmivo: 21 - Mokré krmivo + suché krmivo: 2 + 15g 5kg kočka - Pouze mokré krmivo: 3 - Mokré krmivo + suché krmivo: 2 + 25g Umožněte přechodnou fázi při změně stravy a upravte dávky podle potřeb vašeho domácího mazlíčka.

Produkt je výrobek značky Whiskas ,distribuovaný s EAN kódem 5900951263798.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Whiskas, Potřeby pro domácí zvířata Whiskas, Potřeby pro kočky Whiskas, Krmivo pro kočky Whiskas.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.38 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kapsička WHISKAS rybí výběr v želé 4x85g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Whiskas a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Whiskas najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kapsička WHISKAS rybí výběr v želé 4x85g
Právě si prohlížíte...

177,- Kč