Kapsička SCHESIR tuňák + krevety ve vývaru 70g - 31% sleva

-31%
Kapsička SCHESIR tuňák + krevety ve vývaru 70g
34 49 650
34,- Kč

Původní cena: 49,- Kč


Hodnocení:


Kapsička SCHESIR tuňák + krevety ve vývaru 70g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Kapsička SCHESIR tuňák + krevety ve vývaru 70g .

Zlevněné zboží

Kapsička s masem z tuňáka a krevetami ve vývaru. Doplňkové krmivo pro dospělé kočky. Krmný návod: podávejte maximálně 2 kapsičky denně, v kombinaci s mokrým nebo suchým kompletním krmivem Schesir. Složeni: ryby a výrobky z ryb (56% maso z tuňáka, 4% krevety), 3% rýže. Jakostní znaky: vlhkost 83%, hrubé proteiny 14%, hrubé oleje a tuky 0,5%, hrubé popeloviny 1%, hrubá vláknina 0,5%.

Produkt je výrobek značky Schesir ,distribuovaný s EAN kódem 8005852615879.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Schesir, Potřeby pro domácí zvířata Schesir, Potřeby pro kočky Schesir, Krmivo pro kočky Schesir.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kapsička SCHESIR tuňák + krevety ve vývaru 70g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Schesir a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Schesir najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kapsička SCHESIR tuňák + krevety ve vývaru 70g
Právě si prohlížíte... - 31% sleva

34,- Kč