Kapsička Ontario Herb Chicken with Ham 80g - 21% sleva

-21%
Kapsička Ontario Herb Chicken with Ham 80g
31 39 241
31,- Kč

Původní cena: 39,- Kč


Hodnocení:


Kapsička Ontario Herb Chicken with Ham 80g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Kapsička Ontario Herb Chicken with Ham 80g .

Zlevněné zboží

Doplňkové krmivo pro dospělé kočky. Speciálně ochuceno rozmarýnem. Ideální jako svačinka mezi jídly nebo jako zálivka na suché krmivo. Lahodné kousky kuřecího masa se šunkou a rýží v chutné omáčce, která podporuje denní příjem tekutin. Speciálně ochucené rozmarýnem podporující trávení a je známý jako silný antioxidant a pro své protizánětlivé vlastnosti. Vysoký obsah kuřete jako vynikající zdroj bílkovin. Vyrobeno z pečlivě vybraných ingrediencí bez jakýchkoli barviv, konzervačních látek a přísad. Jasně definované suroviny a složení až do 100%.... Přesně víte, co vaší kočce podáváte. Složení Kuřecí maso 51%, voda 38,8%, šunka 7%, rýže 1%, rýžová mouka 1%, bramborový škrob 0,8%, guarová guma 0,3%, rozmarýn 0,1%. Analytické složky Hrubý protein 10,5%, hrubý tuk 0,5%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popel 2%, vlhkost 86%. Krmný návod Denní dávka závisí na aktivitě, věku a plemeni Vaší kočky. Doporučené denní množství najdete v krmné tabulce (viz Feeding...

Produkt je výrobek značky Ontario ,distribuovaný s EAN kódem 8595681808189.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Ontario, Potřeby pro domácí zvířata Ontario, Potřeby pro kočky Ontario, Krmivo pro kočky Ontario.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kapsička Ontario Herb Chicken with Ham 80g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ontario a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ontario najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kapsička Ontario Herb Chicken with Ham 80g
Právě si prohlížíte... - 21% sleva

31,- Kč