Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kapsička Iams pro kočky s masem z lososa a pstruha v želé 85g

Kapsička Iams pro kočky s masem z lososa a pstruha v želé 85g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kapsička Iams pro kočky s masem z lososa a pstruha v želé 85g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Kapsička Iams pro kočky s masem z lososa a pstruha v želé 85g .

Detailní informace

Kapsička pro kočky s masem z lososa a pstruha v želé - kompletní krmivo pro dospělé kočky. Složení Maso a živočišné deriváty, ryba a rybí deriváty (4% maso z lososa, 4% maso ze pstruha), deriváty zeleninového původu, minerály. Jakostní znaky Hrubé proteiny 9,2%, vlhkost 79,3%, hrubé oleje a tuky 4,8%, hrubé popeloviny 1,4%, hrubá vláknina: 0,4%, vitamín D 200 m.j./ kg, vitamín E 100 mg / kg, měď (síran měďnatý pentahydrát) 1,8 mg / kg, jód (jodid draselný) 0,37 mg / kg, mangan (síran manganatý monohydrát) 2,1 mg / kg, zinek (síran zinečnatý mon...ohydrát) 32 mg / kg. Bez barviv a příchutí. Krmný návod Kočkám o hmotnosti 4 kg podávejte přibližně 3 kapsičky za den rozdělené nejméně do 2 krmných dávek. Vaše kočka může jíst více nebo méně v závislosti na věku, temperamentu a aktivitě.

Produkt je výrobek značky Iams ,distribuovaný s EAN kódem 8710255100067.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Iams, Potřeby pro domácí zvířata Iams, Potřeby pro kočky Iams, Krmivo pro kočky Iams.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kapsička Iams pro kočky s masem z lososa a pstruha v želé 85g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Iams a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Iams najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kapsička Iams pro kočky s masem z lososa a pstruha v želé 85g
Právě si prohlížíte...

19,- Kč