IAMS Cat Adult Ocean Fish 2kg

IAMS Cat Adult Ocean Fish 2kg
IAMS Cat Adult Ocean Fish 2kg
IAMS Cat Adult Ocean Fish 2kg
IAMS Cat Adult Ocean Fish 2kg
259 269 1409
259,- Kč

Původní cena: 269,- Kč


Hodnocení:


IAMS Cat Adult Ocean Fish 2kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným IAMS Cat Adult Ocean Fish 2kg .

Detailní informace

Krmivo IAMS for Vitality pro dospělé kočky je 100% kompletní a vyvážené, odborníky sestavené krmivo, které bude vašemu zvířeti chutnat a svědčit. Naše nová a vylepšená receptura pro dospělé kočky s mořskými rybami je založena na kvalitních živočišných bílkovinách pečlivě vybraných tak, aby podporovaly sedm znaků zdravé vitality kočky. Aby byly kočky zdravé, aktivní a plné energie, obsahují naše lahodné receptury až 88 % živočišných bílkovin (z celkového obsahu bílkovin). Naším závazkem je nabídnout kočkám specializované krmivo se skvělou chutí,... které si váš domácí mazlíček bezvýhradně zamiluje a které bude podporovat všech sedm znaků zdravé vitality. Díky vyváženému obsahu omega-3 a omega-6 mastných kyselin v krmivu IAMS budete moct obdivovat zdravou kůži a lesklou srst vašeho zvířete. Své receptury jsme vyvinuli tak, aby snižovaly pH v močové soustavě a udržely ji zdravou. Připravte se, že vaše zvíře bude skákat a řádit. To díky kvalitním bílkovinám a nezbytným minerálům,...

Produkt je výrobek značky Iams ,distribuovaný s EAN kódem 8710255150178.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Iams, Potřeby pro domácí zvířata Iams, Potřeby pro kočky Iams, Krmivo pro kočky Iams.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

IAMS Cat Adult Ocean Fish 2kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Iams a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Iams najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

IAMS Cat Adult Ocean Fish 2kg
Právě si prohlížíte...

259,- Kč