Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hill's Science Plan Feline Adult kuře 10 kg

Hill's Science Plan Feline Adult kuře 10 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hill's Science Plan Feline Adult kuře 10 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Hill's Science Plan Feline Adult kuře 10 kg .

Detailní informace

Suché krmivo pro kočky Hill's Science Plan Feline Adult Chicken 10 kg 
Hill's Science Plan Feline  Adult Chicken je kompletní krmivo pro dospělé kočky od 1 roku, s kvalitními bílkovinami a vysokým podílem masa.
Hill's Feline Adult krmivo pro dospělé kočky bylo speciálně vyvinuto pro potřeby dospělých koček ve věku mezi jedním a šesti lety a pokrývá optimální denní dávku energie a živin. Hill'...s Feline Adult pro dospělé kočky je plné živin, které dodávají Vaší kočce vše, co potřebuje k tomu, aby zůstala zdravá a šťastná. Anioxidanty chrání a představují prevenci proti nemocem.
- Kompletní krmivo pro dospělé kočky
- Jedinečné spojení antioxidantů chrání imunitní systém
- Zdravá kůže a hebký kožíšek
- Vyvážené živiny výborné chuti
- Obsahuje taurin, který podporuje normální funkci srdce a chrání sítnici
- Fosfor v přesných dávkách podporuje funkci ledvin
Kvalitní, lehce stravitelné látky v kočičím krmivu Hill´s se postarají o to, že Vaše kočka bude sytá dříve a mnohem hodnotněji s menším množstvím krmiva, než-li kočka, která je krmena běžným krmivem. Kočičí krmivo Hill´s tedy prospívá nejen Vaší kočce, ale šetří zároveň i Vaši peněženku, jelikož utratíte stejně za kvalitnější krmivo, které déle vydrží.
Díky vysoké stravitelnosti dochází k redukci trusu, tím pádem není třeba tak často měnit kočkolit.
Hill's Feline Adult Kuře krmivo pro kočky - křupavé, s výbornou chutí, je perfektní výživou pro kočky, díky kterému je Váš miláček v perfektní formě po celý život.
Složení
drůbeží moučka, kukuřice, rýže, živočišný tuk, kukuřičný lepek, bílkovinný hydrolyzát, chlorid draselný, rybí tuk, chlorid sodný.
Doplňkové látky
vitamín A [E 672] (22.000 IE/kg), vitamín D3 [E 671] (1.300 IE/kg), železo [E1] (264 mg/kg), jód [E2] (2,6 mg/kg), měď [E4] (33,5 mg/kg), mangan [E5] (11,6 mg/kg), zinek [E6] (224 mg/kg), selen [E8] (0,5 mg/kg).
S přírodními konzervanty a antioxidanty.

Produkt je výrobek značky Hill´s Pet Nutrition, Inc..

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Hill´s Pet Nutrition, Inc., Potřeby pro domácí zvířata Hill´s Pet Nutrition, Inc., Potřeby pro kočky Hill´s Pet Nutrition, Inc., Krmivo pro kočky Hill´s Pet Nutrition, Inc..

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hill's Science Plan Feline Adult kuře 10 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hill´s Pet Nutrition, Inc. a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hill´s Pet Nutrition, Inc. najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hill's Science Plan Feline Adult kuře 10 kg
Právě si prohlížíte...

1605,- Kč