Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hill's Feline Mature Ad. 7+ Sterilised Chicken 3 kg

Hill's Feline Mature Ad. 7+ Sterilised Chicken 3 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hill's Feline Mature Ad. 7+ Sterilised Chicken 3 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Hill's Feline Mature Ad. 7+ Sterilised Chicken 3 kg .

Detailní informace

Suché krmivo pro kočky Hill's Science Plan Feline  Mature Ad. 7+ Sterilised Chicken 3 kg  
Hill's Science Plan Feline  Mature Ad. 7+ Sterilised Chicken je kompletní krmivo s unikátním složením pro kontrolu hmotnosti, které udržuje kastrované kočky štíhlé.
HILL'S SCIENCE PLAN Sterilized Cat granule pro starší kočky mají unikátní složení pro kontrolu hmotnosti, které udržuje kastrované kočk...y štíhlé. Obsahuje vysoce kvalitní, snadno stravitelné ingredience.
Je klinicky prokázáno, že přidaný L-karnitin kočky pomáhá udržet štíhlé a aktivní
Kontrolovaný obsah minerálních látek pro zdravý močový systém
Nízký obsah tuku a vysoký obsah L-lysinu pro udržení vitality
- Doporučeno pro: Dospělé kastrované kočky od 7 let.
- Nedoporučuje se pro: Koťata a březí nebo kojící kočky. Během březosti a laktace by měly být podávány granule nebo kapsičky HILL'S SCIENCE PLAN pro koťata. 
Lahodná výživa pro dlouhý a šťastný život. S každým zavrněním a každým pohlazením se svou kočkou sdílíte něco jedinečného. Abyste si společných chvilek mohli užít co nejvíce, nabízíme vám krmivo HILL'S SCIENCE PLAN. Obsahuje vysoce kvalitní ingredience a vhodné živiny, aby vaše kočka dostávala tu správnou výživu pro zdravý a šťastný život. 
Naše kočičí krmiva jsou vyráběna z těch nejkvalitnějších surovin. Tyto suroviny musejí splňovat naše přísné požadavky na čistotu a obsah živin
-
požadavky vyšší, než je běžný standard.  
Složení
kukuřice, pivovarská rýže, kuřecí (14 %) a krůtí moučka, kukuřičný gluten, minerální látky, proteinový hydrolyzát, rybí tuk, živočišný tuk, sójový olej, L-karnitin, taurin, vitamíny, stopové prvky a beta-karoten. S přírodním antioxidantem (směs tokoferolů).

Produkt je výrobek značky Hill´s Pet Nutrition, Inc..

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Hill´s Pet Nutrition, Inc., Potřeby pro domácí zvířata Hill´s Pet Nutrition, Inc., Potřeby pro kočky Hill´s Pet Nutrition, Inc., Krmivo pro kočky Hill´s Pet Nutrition, Inc..

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hill's Feline Mature Ad. 7+ Sterilised Chicken 3 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hill´s Pet Nutrition, Inc. a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hill´s Pet Nutrition, Inc. najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hill's Feline Mature Ad. 7+ Sterilised Chicken 3 kg
Právě si prohlížíte...

665,- Kč