Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hill's Feline Adult Perfect Weight Chicken 7 kg

Hill's Feline Adult Perfect Weight Chicken 7 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hill's Feline Adult Perfect Weight Chicken 7 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Hill's Feline Adult Perfect Weight Chicken 7 kg .

Detailní informace

Suché krmivo pro kočky Hill's Science Plan Feline  Adult Perfect Weight  Chicken 7 kg 
Krmivo po datu min. trvanlivosti - 8/21.
Hill's Science Plan Feline  Adult Perfect Weight Chicken je kompletní  krmivo pro dospělé kočky s nadváhou, pro snížení váhy a její udržení, klinicky testovaná receptura, snížený obsah tuku a kalorií, s L-karnitinem a lněným semínkem.
Dokonce ani kočky nejsou ušetřeny ...problémů s hmotností. Hill's Science Plan Adult Perfect Weight si klade za cíl usnadnit kontrolu hmotnosti. Nízký obsah tuku v kuřecím mase a dokonale vyvážený poměr vlákniny, bílkovin, vitamínů a stopových prvků činí z tohoto suchého krmiva kompletní stravu.
Prebiotická vlákna podporují trávení a vyváženou střevní flóru. L-karnitin je důležitou látkou při spalování tuků, pomáhá zvyšovat metabolismus a snižovat již existující tukové zásoby. Přidání lněného semínka přispívá k udržení zdravé pokožky a srsti díky vysokému obsahu omega-3 a omega-6 mastných kyselin.
Hill's Science Plan Adult Perfect Weight Chicken:
- Kompletní krmivo pro dospělé kočky od 1 roku
- Pro mírnou nadváhu nebo pro kočky se sklony k obezitě
- Light-formule: s vysokým obsahem lehkého kuřecího masa, s nízkým obsahem tuku a kalorií
- L-karnitin: podporuje látkovou výměnu a pomáhá snižování tukových zásob
- Prebiotika pro trávicí systém: podporují příjem živin a vyváženou střevní mikroflóru
- Lněné semínko: vysoký obsah omega 3 a omega 6 mastných kyselin, podporuje zdraví kůže a srsti
- Přírodní složky: bez umělých barviv, dochucovadel a konzervačních látek
Složení:
Kuřecí a krůtí moučka, hnědá rýže, kukuřičná mouka, celulóza, sušené rajčatové výlisky, sušené řepné řízky, lněné semínko, živočišné tuky, bílkovinný hydrolyzát, kokosový olej, minerální látky, sušená mrkev.
Doplňkové látky:
fyziologické doplňkové látky:
vitamín A (25.458 IE/kg), vitamín D3 (1.340 IE/kg), železo (176 mg/kg), jód (2,6 mg/kg), měď (22,3 mg/kg), mangan (7,7 mg/kg), zinek (150 mg/kg), selen (0,4 mg/kg).
Konzervováno přírodními látkami, s přírodními antioxidanty.

Produkt je výrobek značky Hill´s Pet Nutrition, Inc..

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Hill´s Pet Nutrition, Inc., Potřeby pro domácí zvířata Hill´s Pet Nutrition, Inc., Potřeby pro kočky Hill´s Pet Nutrition, Inc., Krmivo pro kočky Hill´s Pet Nutrition, Inc..

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hill's Feline Adult Perfect Weight Chicken 7 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hill´s Pet Nutrition, Inc. a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hill´s Pet Nutrition, Inc. najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hill's Feline Adult Perfect Weight Chicken 7 kg
Právě si prohlížíte...

1193,- Kč