Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Brit Care Cat Grain-Free Kitten 2kg

Brit Care Cat Grain-Free Kitten 2kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Brit Care Cat Grain-Free Kitten 2kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Brit Care Cat Grain-Free Kitten 2kg .

Detailní informace

Hypoalergenní receptura pro koťata (1-12 měsíců) a březí nebo kojící kočky - BEZOBILNÁ, VYSOKOPROTEINOVÁ RECEPTURA S MASTNÝMI KYSELINAMI A KOLOSTREM PRO SILNOU IMUNITU A CITLIVÉ ZAŽÍVÁNÍ - KOMPLEX VITAMÍNŮ A MINERÁLŮ POMÁHÁ POSILOVAT KOSTRU A ZUBY - TAURIN ZAJIŠŤUJE SPRÁVNOU FUNKCI SRDCE, OČÍ A MOZKU SLOŽENÍ: dehydratovaný krocan (30 %), čerstvé kuřecí maso (26 %), drůbeží tuk (chráněno tokoferoly, 12 %), žlutý hrách (12 %), cizrna (8 %), lososový olej (3 %), hydrolyzovaná kuřecí játra (2 %), lněné semínko (2 %), sušená jablka (2 %), pivovarské... kvasnice (1 %), kolostrum (0,5 %), sušený heřmánek (0,5 %), minerály, sušený rakytník (0,3 %), sušené brusinky (0,2 %), frukto-oligosacharidy (0,025 %), mannan-oligosacharidy (0,02 %), juka schidigera (0,01%), Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktivované (15x10^9 buněk/kg).

Produkt je výrobek značky Brit Care ,distribuovaný s EAN kódem 8595602540679.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Brit Care, Potřeby pro domácí zvířata Brit Care, Potřeby pro kočky Brit Care, Krmivo pro kočky Brit Care.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 2.026 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Brit Care Cat Grain-Free Kitten 2kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Brit Care a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Brit Care najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Brit Care Cat Grain-Free Kitten 2kg
Právě si prohlížíte...

429,- Kč