Beaphar Nieren pro kočky s kuřecím masem 100g

Beaphar Nieren pro kočky s kuřecím masem 100g
69 59 2109
69,- Kč

Původní cena: 59,- Kč


Hodnocení:


Beaphar Nieren pro kočky s kuřecím masem 100g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Beaphar Nieren pro kočky s kuřecím masem 100g .

Detailní informace

Kompletní krmivo pro dospělé kočky s kuřecím masem na podporu ledvinových funkcí v případě chronické ledvinové nedostatečnosti. Vysoká kvalita zdrojů bílkovin zaručuje jejich optimální stravitelnost a výbornou snášenlivost Dieta má podpůrný účinek a nenahrazuje veterinářem stanovenou terapii Nízký obsah fosforu a snížená hladina bílkovin vysoké kvality nezatěžuje ledviny Zdroje bílkovin v podobě kuřecího masa, jater a rýže Doporučené dávkování: Před použitím nebo před prodloužením doby používání se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního... lékaře. Po konzultaci s veterinárním lékařem v závislosti na hmotnosti kočky podávejte denně 200-300 g krmiva. Ledvinovou dietu rozdělte do více malých porcí. Nepodávejte žádné jiné suché krmivo nebo další zdroje bílkovin. Dietu lze podávat i při akutním selhání ledvin. Doporučená délka podávání na počátku až 6 měsíců. V případě podpůrné terapie při akutním selhání ledvin je doporučená doba krmení 2-4 týdny. Upozornění:...

Produkt je výrobek značky Beaphar ,distribuovaný s EAN kódem 8711231108886.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Beaphar, Potřeby pro domácí zvířata Beaphar, Potřeby pro kočky Beaphar, Krmivo pro kočky Beaphar.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Beaphar Nieren pro kočky s kuřecím masem 100g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beaphar a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beaphar najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Beaphar Nieren pro kočky s kuřecím masem 100g
Právě si prohlížíte...

69,- Kč