Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ADVANCE-VETERINARY DIETS Cat Weight Balance 8kg

ADVANCE-VETERINARY DIETS Cat Weight Balance 8kg
ADVANCE-VETERINARY DIETS Cat Weight Balance 8kg
ADVANCE-VETERINARY DIETS Cat Weight Balance 8kg
ADVANCE-VETERINARY DIETS Cat Weight Balance 8kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ADVANCE-VETERINARY DIETS Cat Weight Balance 8kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným ADVANCE-VETERINARY DIETS Cat Weight Balance 8kg .

Detailní informace

ADVANCE VETERINARY DIETS WEIGHT BALANCE FELINE je kompletní dietetický produkt pro dospělé kočky, formulovaný ke snížení nadváhy a regulaci metabolismu lipidů v případě hyperlipidémie. Má nízký obsah energie, nízký obsah tuku a vysoký obsah esenciálních mastných kyselin. Výsledky naznačují, že ADVANCE VETERINARY DIETS WEIGHT BALANCE FELINE je klinicky prokázáno, že funguje, přičemž 83% koček ztratilo váhu za 3 měsíce *. (* Klinická studie. Interní data.) Důležité upozornění Prohlašuji, že moje zvíře bylo vyšetřeno veterinářem, který mi doporuči...l pro jeho diagnózu Veterinární krmivo Během doby, kdy moje zvíře bude krmeno dietou budu pravidelně navštěvovat veterináře – minimálně každých 6 měsíců Pokud se stav mého zvířete změní, neprodleně vyhledám veterináře Vložením vybraného produktu do nákupního košíku potvrzuji, že jsem výše uvedené pokyny četl a vzal na vědomí  

Produkt je výrobek značky Advance ,distribuovaný s EAN kódem 8410650239163.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Advance, Potřeby pro domácí zvířata Advance, Potřeby pro kočky Advance, Krmivo pro kočky Advance.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 8.11 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ADVANCE-VETERINARY DIETS Cat Weight Balance 8kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Advance a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Advance najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ADVANCE-VETERINARY DIETS Cat Weight Balance 8kg
Právě si prohlížíte...

2199,- Kč