Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ADVANCE-VETERINARY DIETS CAT Urinary 3KG

ADVANCE-VETERINARY DIETS CAT Urinary 3KG
ADVANCE-VETERINARY DIETS CAT Urinary 3KG
ADVANCE-VETERINARY DIETS CAT Urinary 3KG
ADVANCE-VETERINARY DIETS CAT Urinary 3KG

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ADVANCE-VETERINARY DIETS CAT Urinary 3KG z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným ADVANCE-VETERINARY DIETS CAT Urinary 3KG .

Detailní informace

U koček jsou časté problémy s močením. Pokud má vaše kočka tendenci trpět potížemi nebo problémy s močením, může jí prospět produkt vhodný pro její potřeby. ADVANCE VETERINARY DIETS URINARY je kompletní dietetický produkt pro dospělé kočky. Díky své mírné hladině hořčíku a moči napomáhá snižovat opětovný výskyt struvitových kamenů v moči. Kromě toho produkt nabízí kompletní a vyváženou stravu pro každodenní výživu koček, které obvykle trpí problémy s močením. Důležité upozornění Prohlašuji, že moje zvíře bylo vyšetřeno veterinářem, který mi dop...oručil pro jeho diagnózu Veterinární krmivo Během doby, kdy moje zvíře bude krmeno dietou budu pravidelně navštěvovat veterináře – minimálně každých 6 měsíců Pokud se stav mého zvířete změní, neprodleně vyhledám veterináře Vložením vybraného produktu do nákupního košíku potvrzuji, že jsem výše uvedené pokyny četl a vzal na vědomí  

Produkt je výrobek značky Advance ,distribuovaný s EAN kódem 8410650009827.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Advance, Potřeby pro domácí zvířata Advance, Potřeby pro kočky Advance, Krmivo pro kočky Advance.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 3.134 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ADVANCE-VETERINARY DIETS CAT Urinary 3KG a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Advance a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Advance najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ADVANCE-VETERINARY DIETS CAT Urinary 3KG
Právě si prohlížíte...

989,- Kč