Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ADVANCE-VETERINARY DIETS Cat Avet Cat Urinary Stress 1,25kg

ADVANCE-VETERINARY DIETS Cat Avet Cat Urinary Stress 1,25kg
ADVANCE-VETERINARY DIETS Cat Avet Cat Urinary Stress 1,25kg
ADVANCE-VETERINARY DIETS Cat Avet Cat Urinary Stress 1,25kg
ADVANCE-VETERINARY DIETS Cat Avet Cat Urinary Stress 1,25kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ADVANCE-VETERINARY DIETS Cat Avet Cat Urinary Stress 1,25kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným ADVANCE-VETERINARY DIETS Cat Avet Cat Urinary Stress 1,25kg .

Detailní informace

ADVANCE VETERINARY DIETS URINARY STRESS je kompletní dietní produkt pro dospělé kočky s příměsí citronu, tryptofanu a peptidů z ryb. Obsahuje řísady, které pomáhají zmírňovat stres. Slouží jako prevence pro znovuobjevení struvitových kamenů v moči vaší kočky. Funkce: MEDUŇKA, RYBÍ PEPTIDY A TRYPTOFAN Pomáhají snižovat stres, což je predispoziční faktor pro kočičí idiopatickou cystitidu, značkování močí a močení na nevhodných místech. Nižší obsah Magnesi a PH moči - Nižší obsah magneisa a PH moči a vyšší obsah sodíku a draslíku pro snížení přesy...cení struvitu a oxalátu v moči. S GLUCOSAMINEM A CHONDROITINEM Pomáhá chránit integritu epitelu moči. KOMPLETNÍ A VYROVNÁVANÉ Vhodné pro každodenní krmení. Složení: Kuře rýže dehydratované drůbeží proteiny kukuřičný protein kukuřičná moučka zvířecí tuk hydrolyzované živočišné proteiny rybí tuk sůl chlorid draselný řepa fruktooligosacharidy rybí peptidy (0,1%) extrakt z meduňky (0,1%) citrát draselný glukosamin (400 mg / kg) chondroitin sulfát (100 mg / kg) Okyselující látky močí: kukuřičná bílkovina, chlorid amonný, methionin Analytické složky: hrubý protein 34,0% Hrubý tuk 13,0% hrubá vláknina 1,0% Hrubý popel 7,5% Vápník 0,9% Fosfor 0,9% Sodík 0,8% Draslík 1,0% Hořčík 0,07% Chlorid 2,2% Síra 0,4% L-tryptofan 0,35% Aditiva: VitaminA 27000 UI VitaminD3 1800 UI VitaminE 660 mg Methionin 4 000 mg Monohydrát síranu železnatého 260 mg (Fe: 86 mg) Jodid draselný 1,9 mg (I: 1,4 mg) Síran měďnatý pentahydrát 33 mg (Cu: 8,8 mg) Monohydrát síranu manganatého 123 mg (Mn: 40 mg) Monohydrát síranu zinečnatého 407 mg (Zn: 148 mg) Sodík 0,2mg (Se: 0,1 mg) S přírodními antioxidanty. Důležité upozornění Prohlašuji, že moje zvíře bylo vyšetřeno veterinářem, který mi doporučil pro jeho diagnózu Veterinární krmivo Během doby, kdy moje zvíře bude krmeno dietou budu pravidelně navštěvovat veterináře – minimálně každých 6 měsíců Pokud se stav mého zvířete změní, neprodleně vyhledám veterináře Vložením vybraného produktu do nákupního košíku potvrzuji, že jsem výše uvedené pokyny četl a vzal na vědomí

Produkt je výrobek značky Advance ,distribuovaný s EAN kódem 8410650239149.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Advance, Potřeby pro domácí zvířata Advance, Potřeby pro kočky Advance, Krmivo pro kočky Advance.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.3 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ADVANCE-VETERINARY DIETS Cat Avet Cat Urinary Stress 1,25kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Advance a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Advance najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ADVANCE-VETERINARY DIETS Cat Avet Cat Urinary Stress 1,25kg
Právě si prohlížíte...

499,- Kč