Krmivo Versele-Laga Compete pro fretky 750g

Krmivo Versele-Laga Compete pro fretky 750g
299 289 431
299,- Kč

Původní cena: 289,- Kč


Hodnocení:


Krmivo Versele-Laga Compete pro fretky 750g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro drobná zvířata, krmivo pro drobná zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Krmivo Versele-Laga Compete pro fretky 750g .

Detailní informace

Kompletní a chutné krmivo z extrudovaných pelet pro fretky. Krmivo Ferreti Complete zajišťuje tyto funkce: Dental Care (péče o chrup) U fretek se často objevuje zubní kámen. Použití specifické vlákniny v krmivu Ferret Complete činí pelety tvrdšími a křupavějšími. V důsledku toho se rozlomí až v okamžiku, kdy do nich zuby hluboko proniknou. To způsobuje lepší mechanické čištění zubů. * High Protein (vysoký obsah bílkovin) Fretky nepatří mezi býložravce ale mezi masožravce. Proto také mají vysoké nároky na živiny živočišného původu. Jejich strava... vyžaduje vysoký obsah bílkovin (36 %) a také tuku (19 %). Všem těmto požadavkům odpovídá i složení Ferret Complete. * Chicken `n` Fish (kuře a ryba) Živočišné bílkoviny a tuky obsažené v krmivu Ferret Complete pocházejí převážně z kuřat a ryb. Complete pro fretky obsahuje více než 30 % kuřete. Kuřata jsou pro svůj vysoký obsah esenciálních aminokyselin nutričně velmi hodnotná a navíc jsou také lehce stravitelná. Ryby jsou zase důležitým...

Produkt je výrobek značky Versele-laga ,distribuovaný s EAN kódem 5410340613160.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Versele-laga, Potřeby pro domácí zvířata Versele-laga, Potřeby pro drobná zvířata Versele-laga, Krmivo pro drobná zvířata Versele-laga.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Krmivo Versele-Laga Compete pro fretky 750g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro drobná zvířata sleva, krmivo pro drobná zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Versele-laga a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Versele-laga najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Krmivo Versele-Laga Compete pro fretky 750g
Právě si prohlížíte...

299,- Kč