Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Souletto Scented Candle Trio dárková sada - 9% sleva

-9%
Souletto Scented Candle Trio dárková sada

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Souletto Scented Candle Trio dárková sada z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, kosmetické sady, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Souletto Scented Candle Trio dárková sada .

Zlevněné zboží

Souletto Scented Candle Trio, , Dárkové sady Vůně do bytu, Provoňte svůj domov nebo potěšte krásnou vůní do bytu někoho ze svých blízkých. Dárková sada Souletto Scented Candle Trio _ je zárukou úspěchu v obou případech. Vhodně zvolená interiérová vůně snadno navodí pocit klidu a pohody a pomůže vytvořit příjemné a útulné prostředí. Vlastnosti: luxusní doplněk každého interiéru krásně provoní celý prostor ideální jako dárek Sada obsahuje: Floramania vonná svíčka 45 g Orientalism vonná svíčka 45 g Reminiscense vonná svíčka 45 g Složení: bavlněný ...knot s obsahem sójového vosku

Produkt je výrobek značky Souletto ,distribuovaný s EAN kódem 8059300535141.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Souletto, Osobní péče Souletto, Kosmetika Souletto, Kosmetické sady Souletto.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Souletto Scented Candle Trio dárková sada a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, kosmetické sady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Souletto a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Souletto najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Souletto Scented Candle Trio dárková sada
Právě si prohlížíte... - 9% sleva

506,- Kč