Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ardell Magnetic Liner & Lash magnetické řasy 110 typ

Ardell Magnetic Liner & Lash magnetické řasy 110  typ

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ardell Magnetic Liner & Lash magnetické řasy 110 typ z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, make-up, oční make-up, umělé řasy, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Ardell Magnetic Liner & Lash magnetické řasy 110 typ .

Detailní informace

Ardell Magnetic Liner & Lash, , Umělé řasy pro ženy, Chcete dodat svému líčení nový rozměr a toužíte se cítit opravdu výjimečně? Umělé řasy Ardell Magnetic Liner & Lash maximálně prohloubí váš pohled a vaše oči se stanou magnetem, který bude přitahovat pohledy všech kolem. Sada obsahuje: Black magnetická gelová linka 2,5 g Wispies řasy pro aplikaci na magnetickou linku 1 ks Vlastnosti: vytváří dramatický pohled okamžitě zintenzivní každé líčení řasy vypadají ihned delší a objemnější Jak používat: Nakreslete jemným tahem linku na víčko. Nechte z...aschnout. Umělé řasy můžete nejprve zkrátit dle velikosti svých očí do požadované délky.

Produkt je výrobek značky Ardell ,distribuovaný s EAN kódem 074764649225.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Ardell, Osobní péče Ardell, Kosmetika Ardell, Make-up Ardell, Oční make-up Ardell, Umělé řasy Ardell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ardell Magnetic Liner & Lash magnetické řasy 110 typ a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, make-up sleva, oční make-up sleva, umělé řasy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ardell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ardell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ardell Magnetic Liner & Lash magnetické řasy 110 typ
Právě si prohlížíte...

449,- Kč