Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KARE Design Konferenční stolek Pebble - zlatý, 122x96cm

KARE Design Konferenční stolek Pebble - zlatý, 122x96cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KARE Design Konferenční stolek Pebble - zlatý, 122x96cm z kategorie nábytek, stoly, malé stolky, konferenční stolky, se slevou kupte přes Chci.cz.

KARE shopZískejte tento produkt se slevou z obchodu KARE shop a budete spokojení s dodaným KARE Design Konferenční stolek Pebble - zlatý, 122x96cm .

Detailní informace

KARE DESIGN Konferenční stolek Pebble - zlatý, 122x96cm: Velký zlatý kámen, tak vypadá konferenční stolek Pebble. Investujte do zlata v podobě tohoto stolku, který bude nejen praktický, ale také mimořádně dekorativní. K dispozici je také ve stříbrné barvě. Kontrast měkkých, kulatých tvarů k hranatým pohovkám bude potěchou pro vaše oko. Stolek je vyráběný ručně, a tedy jedinečný. Vytvářejte atraktivní kombinace s dalšími barvami a materiály!

Produkt je výrobek značky Kare Design ,distribuovaný s EAN kódem 4025621851196.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Kare Design, Stoly Kare Design, Malé stolky Kare Design, Konferenční stolky Kare Design.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

KARE Design Konferenční stolek Pebble - zlatý, 122x96cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, stoly sleva, malé stolky sleva, konferenční stolky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kare Design a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kare Design najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KARE Design Konferenční stolek Pebble - zlatý, 122x96cm
Právě si prohlížíte...

42090,- Kč