Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Lite

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Lite

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Lite z kategorie sport, outdoorové aktivity, koloběžky a skútry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Lite .

Detailní informace

Skladná konstrukce Xiaomi Mi Electric Scooter Essential se dá snadno složit za 3 sekundy a je tak ideální pro přenášení, když je potřeba. Bez problému se vejde do kufru auta a bude Vaším skvělým společníkem jako přibližovadlo do centra města. Displej v řídítkách Díky displeji zabudovaném přímo v řidítkách máte vždy aktuální přehled o stavu Vaší koloběžky. Mi Electric Scooter Essential nabízí 3 různé režimy jízdy a je možné ji propojit s aplikací Mi Home pomocí Bluetooth. Pomocí aplikace lze zajistit upgrade firmwaru, přístup k di...spleji, což umožňuje nastavení tempomatu pro úsporu energie a další. Plně barevný displej má ukazatel aktuální rychlosti, 3 rychlostní módy, zbývající energie, světlo, Bluetooth, zámek, oprava. Baterie s velkým dojezdem Baterie je zabudována v základně koloběžky, díky čemuž má nízké těžiště. Mi Electric Scooter Essential má E-ABS na přední brzdě a taktéž má tempomat, který lze využít při dlouhé cestě. Systém monitoruje baterii a chrání ji před šesti opatřeními, např. zkratem, přebití, vybití atd., zaručuje tak, že baterie zůstane v perfektním stavu pro bezpečnost a delší životnost.Skvělý společník na cesty 2W ultra jasné světlo pro bezpečnost při jízdě v noci, červené zadní světlo pro bezpečné brzdění . Mi Electric Scooter Essential má protiskluzové 8,5" pneumatiky. Baterie nabízí dojezd až 20km na jedno dobití a celková váha koloběžky je 12 kg, snadno ji tedy můžete mít vždy při sobě. Zabrzděte jednou, aktivujte dvě brzdy současně Protiblokovací systém E-ABS pro přední kolo a velká kotoučová brzda pro zadní kolo. Obě se aktivují současně, čímž se zkracuje brzdná dráha a zvyšuje se bezpečnost jízdy.  Výkon: 250 W Maximální rychlost: 20 km/h Maximální dojezd: 20 km Hmotnost: 12 kg Průměr kol: 8,5'' Bluetooth: Ano Užitečné zatížení: 100 kg Věková skupina: Dospělý Barva: Černá Země původu: Čína Stupeň ochrany krytem (IP krytí): IP54 Výkon (Watt): 250.0 Doba nabíjení (hodiny): 6.0 Životnost baterie: 6 měsíců Rozměry: 1080 x 430 x 1140 mm Kapacita baterie: 5200 mAh Kapacita baterie: 187 Wh Brzda: Zadní Brzdový systém: Kotoučová brzda Brzda: Přední Brzdový systém: E-ABS Osvětlení: Zadní Osvětlení: Přední Displej: Ano Typ displeje: LCD Typ baterie: Lithium Napájení: 230V Adaptér součástí: Ano Barva podle výrobce: Černá : 20210309.0 : 20210317.0 : 20210420.0

Produkt je výrobek značky Xiaomi ,distribuovaný s EAN kódem 6934177714573.

Procházet zboží z kategorie Sport Xiaomi, Outdoorové aktivity Xiaomi, Koloběžky a skútry Xiaomi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Lite a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, koloběžky a skútry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xiaomi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xiaomi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Lite
Právě si prohlížíte...

10090,- Kč