Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Razor Power Core E100 Červená Standardní nabídka Elektrická koloběžka

Razor Power Core E100 Červená Standardní nabídka Elektrická koloběžka

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Razor Power Core E100 Červená Standardní nabídka Elektrická koloběžka z kategorie sport, outdoorové aktivity, koloběžky a skútry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Razor Power Core E100 Červená Standardní nabídka Elektrická koloběžka .

Detailní informace

Pozvedněte svou jízdu s Power Core E100 a jeho inovativním hub motorem umístěným v zadním kolečku. Je lehčí, efektivnější a s bezúdržbovou technologií Power Core. Odražením nastartujte, otočte plyn a pociťte vysoký kroutící moment hub motoru. Dobrodružství na sebe nenechá dlouho čekat.  
18 km / h pro svižné přesuny Až 60 minut nepřetržitého používání Ovládání rych...losti otočnou rukojetí Elektrický motor je spolehlivý Součástí balení je nabíječka Konstrukce z pevné oceli Hliníkové stupátko Sklápěcí stojánek Pěnová držadla Pneumatika vpředu, zadní kolečko z termoplastického polyuretanu Ruční brzda a ovládání rychlosti na řídítkách Po vybalení z krabice koloběžku snadno sestrojíte během pár minut. Potřebné nářadí je součástí balení.
Barva : Černá Maximální rychlost : 18 km/h Barva : Červená Barva podle výrobce : Červená Adaptér součástí : Ano Země původu : Čína Užitečné zatížení : 54 kg Životnost baterie : 6 měsíců Věková skupina : Dítě Hmotnost : 11,8 kg Brzda : Přední Věková skupina : Junior Rozměry : 88 x 42 x 85 cm Varianta : Standardní nabídka

Produkt je výrobek značky Razor ,distribuovaný s EAN kódem 0845423020118.

Procházet zboží z kategorie Sport Razor, Outdoorové aktivity Razor, Koloběžky a skútry Razor.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Red Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Razor Power Core E100 Červená Standardní nabídka Elektrická koloběžka a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, koloběžky a skútry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Razor a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Razor najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Razor Power Core E100 Červená Standardní nabídka Elektrická koloběžka
Právě si prohlížíte...

6589,- Kč