CANDIDE Polštář kojicí Multirelax Cosyrelax - 20% sleva

-20%
CANDIDE Polštář kojicí Multirelax Cosyrelax
CANDIDE Polštář kojicí Multirelax Cosyrelax
CANDIDE Polštář kojicí Multirelax Cosyrelax
CANDIDE Polštář kojicí Multirelax Cosyrelax
3 119 3 895 1079
3 119,- Kč

Původní cena: 3 895,- Kč


Hodnocení:


CANDIDE Polštář kojicí Multirelax Cosyrelax z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, kojicí polštáře, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným CANDIDE Polštář kojicí Multirelax Cosyrelax .

Zlevněné zboží

Unikátní Kojicí polštář a křesílko pro větší děti. Nejprve můžete Kojicí polštář využít tak, že odepnete vrchní potah a vyndáte z něj Kojicí polštář a Kojicí podpěrku. Pohodlný Kojicí polštář, který je vhodný při kojení v přirozené poloze „bříško-na-bříško“. Hlavičku má miminko výš než bříško, a tím nedochází k problémům s trávením. Kojicí polštář je velkým pomocníkem pro těhotné ženy jako podpora pro rostoucí bříško při spaní nebo relaxaci. Kojicí podpěrku můžete během těhotenství využít jako podpěrku zad nebo mezi kolena. Povlak polštáře je v...yroben z bavlny a je opatřen zipem pro jednoduché svléknutí a praní v pračce. Kulaté lehátko s bezpečnostními kalhotkami je bezpečné místo pro vaše děťátko. Miminko zafixujete do kalhotek Cosyrelaxu. Poskytuje absolutní pohodlí od narození do 6 měsíců (3–9kg). Přes Kojicí polštář může Vaše dítě pás „koníčky“. Když vše poskládáte a připevníte potah, vznikne křesílko z jemného jersey.

Produkt je výrobek značky Candide ,distribuovaný s EAN kódem 3275056851020.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Candide, Kojení a krmení Candide, Kojicí polštáře Candide.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CANDIDE Polštář kojicí Multirelax Cosyrelax a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, kojicí polštáře sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Candide a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Candide najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CANDIDE Polštář kojicí Multirelax Cosyrelax
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

3119,- Kč