Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

TWISTSHAKE Láhev kojenecká Anti-Colic 330 ml pastelově modrá 4m+ - 50% sleva

-50%
TWISTSHAKE Láhev kojenecká Anti-Colic 330 ml pastelově modrá 4m+
TWISTSHAKE Láhev kojenecká Anti-Colic 330 ml pastelově modrá 4m+
TWISTSHAKE Láhev kojenecká Anti-Colic 330 ml pastelově modrá 4m+
TWISTSHAKE Láhev kojenecká Anti-Colic 330 ml pastelově modrá 4m+

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


TWISTSHAKE Láhev kojenecká Anti-Colic 330 ml pastelově modrá 4m+ z kategorie děti a kojenci, přebalování, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným TWISTSHAKE Láhev kojenecká Anti-Colic 330 ml pastelově modrá 4m+ .

Zlevněné zboží

Kojenecká láhev Anti-Colic značky Twistshake je opatřena jedinečným systémem Twistflow, který aktivně snižuje riziko vzniku novoro­zenecké koliky. Praktické široké hrdlo oceníte především při čištění, které je velice snadné. Tvar láhve skvěle padne do ruky rodičů i dítěte. Speciálně navržená savička společnosti Twistshake ve velikosti je vyrobena z pečlivě otestovaného silikonového materiálu a disponuje vzduchovým ventilem pro plynulý průtok, aby tak zabránila vniknutí nadměrného množství vzduchu do citlivého dětského bříška. Je kulatá a měkká ...a pochopitelně neobsahuje BPA, BPS ani BPF. Díky výjimečně širokému hrdlu se kojenecká láhev Twistshake snadno myje a plní a je vyrobena ze silného plastu, který se dobře drží a déle udrží obsah teplý. Savička je vyrobena ze 100% netoxického silikonu a má kulatý, měkký tvar, který napodobuje prs matky. Vlastnosti: Bez obsahu BPA – bezpečný a spolehlivý výrobek pro vás a vaše dítě. PP plast – vyrobeno z prvotřídního polypropylenu. Savička – ze silikonu ve velikosti L (2+m) se vzduchovým ventilem. Mísicí síťka – rozpustí veškeré hrudky. Kojenecká láhev Anti-colic – systém TwistFlow společnosti Twistshake zabraňuje pomocí vzduchového ventilu a mísicí síťky dětské kolice. Inteligentní nádoba – připravte si jídlo doma v praktické nádobě. Pokud máte dvě nebo více, můžete je na sebe stohovat. Výjimečně široké hrdlo – snadno se myje a doplňuje. Ergonomický design – snadný úchop pro děti i rodiče. Můžete si vybrat z několika různých barev – světle růžová, světle modrá, mátově zelená, levandulová, šedá, bílá a černá.

Produkt je výrobek značky Twistshake ,distribuovaný s EAN kódem 7350083122629.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Twistshake, Přebalování Twistshake.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

TWISTSHAKE Láhev kojenecká Anti-Colic 330 ml pastelově modrá 4m+ a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přebalování sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Twistshake a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Twistshake najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TWISTSHAKE Láhev kojenecká Anti-Colic 330 ml pastelově modrá 4m+
Právě si prohlížíte... - 50% sleva

135,- Kč