Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BABYONO Láhev antikoliková široké hrdlo 240 ml tyrkysová

BABYONO Láhev antikoliková široké hrdlo 240 ml tyrkysová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BABYONO Láhev antikoliková široké hrdlo 240 ml tyrkysová z kategorie děti a kojenci, přebalování, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BABYONO Láhev antikoliková široké hrdlo 240 ml tyrkysová .

Detailní informace

Antikoliková láhev široké hrdlo 240 ml. Vlastnosti: trojitý systém odvětrání dudlíku zabraňuje vzniku vakua v láhvi a tím chrání dítě před kolikou dudlík přirozeně imituje matčin prs čitelná stupnice umožňuje přesné dávkování pokrmu těsnící víčko promění láhev na zásobník pro uskladnění mléka výrobek neobsahuje BPA, splňuje všechny evropské normy přísná kontrola výroby zajišťuje vysokou kvalitu a bezpečnost výrobku Dokonce i když máte v úmyslu kojit své dítě, kojenecká láhev se Vám může sejít – jen pro případ. Ujistěte se, že láhev i dudlík jso...u správně profilované a splňují nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti. Ujistěte se že je láhev BPA free.

Produkt je výrobek značky Babyono ,distribuovaný s EAN kódem 5901435406212.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Babyono, Přebalování Babyono.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BABYONO Láhev antikoliková široké hrdlo 240 ml tyrkysová a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přebalování sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Babyono a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Babyono najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BABYONO Láhev antikoliková široké hrdlo 240 ml tyrkysová
Právě si prohlížíte...

149,- Kč