Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

6x BEBA COMFORT 2 HM-O Tekutá 500ml - Pokračovací kojenecké mléko - 25% sleva

-25%
6x BEBA COMFORT 2 HM-O Tekutá 500ml - Pokračovací kojenecké mléko
6x BEBA COMFORT 2 HM-O Tekutá 500ml - Pokračovací kojenecké mléko
6x BEBA COMFORT 2 HM-O Tekutá 500ml - Pokračovací kojenecké mléko
6x BEBA COMFORT 2 HM-O Tekutá 500ml - Pokračovací kojenecké mléko

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


6x BEBA COMFORT 2 HM-O Tekutá 500ml - Pokračovací kojenecké mléko z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, dětská a kojenecká strava, kojenecká mléka, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným 6x BEBA COMFORT 2 HM-O Tekutá 500ml - Pokračovací kojenecké mléko .

Zlevněné zboží

BEBA COMFORT 2 HM-O TEKUTÁ je pokračovací tekutá kojenecká výživa připravená pro každou situaci. Nová tekutá forma kojenecké výživy pro rychlou přípravu obsahuje: OLIGOSACHARIDY 2´FL – oligosacharidy strukturou identické s těmi v mateřském mléce. PODPORA IMUNITY – vitamíny A, C, D se podílejí na normálním fungování imunitního systému.* OPTIPRO® – speciální proces k získání směsi bílkovin s cílem přiblížit se mateřskému mléku. Bez palmového oleje. Důležité upozornění: Kojení je pro Vaše miminko to nejlepší. Pokud již nemůžete kojit, vybírejte ná...hradní kojeneckou výživu po poradě se svým pediatrem. *Obsah v souladu s požadavky příslušné legislativy. Složení: pitná voda, odtučněné mléko 17 %, laktóza, rostlinné oleje (slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, kokosový, řepkový nízkoerukový, slunečnicový), sušená syrovátka, sušený výrobek mléčné syrovátky, minerální látky (vápenaté soli kyseliny citronové, citronan draselný, chlorid vápenatý, sodné soli kyseliny fosforečné, draselné soli kyseliny fosforečné, hořečnaté soli kyseliny citronové, chlorid sodný, síran železnatý, síran zinečnatý, síran měďnatý, síran manganatý, jodid draselný, selenan sodný), rybí olej, emulgátor (sójový lecitin), L-fenylalanin, 2´-fukosyllaktosa 0,03 %, vitamíny (L-askorbát sodný, DL-alfa-tokoferyl-acetát, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, retinyl-acetát, thiamin-mononitrát, pyridoxin-hydrochlorid, kyselina listová, fyllochinon, cholekalciferol, D-biotin, kyanokobalamin), L-isoleucin, L-leucin, L-tryptofan, L-histidin, L-threonin, L-valin.

Produkt je výrobek značky Beba ,distribuovaný s EAN kódem 8590000000015.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Beba, Kojení a krmení Beba, Dětská a kojenecká strava Beba, Kojenecká mléka Beba.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

6x BEBA COMFORT 2 HM-O Tekutá 500ml - Pokračovací kojenecké mléko a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, dětská a kojenecká strava sleva, kojenecká mléka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beba a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beba najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

6x BEBA COMFORT 2 HM-O Tekutá 500ml - Pokračovací kojenecké mléko
Právě si prohlížíte... - 25% sleva

310,- Kč