Ztratil pejsek trenýrky - Hynek Vilém - 11% sleva

-11%
Ztratil pejsek trenýrky - Hynek Vilém
178 199 602
178,- Kč

Původní cena: 199,- Kč


Hodnocení:


Ztratil pejsek trenýrky - Hynek Vilém z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Ztratil pejsek trenýrky - Hynek Vilém .

Zlevněné zboží

Básníka Hynka Viléma milují děti i rodiče už od jeho prvotiny Dobrý pejsek pro kokínko přeskočí i přes hovínko a později pro skvělé přebásnění knížek Neptáček nebo Víš, co má v plínce myš? Předkládaný výbor zahrnuje nejlepší básně z jeho dosud vydaných i nevydaných sbírek. Vtipné slovní hříčky, jazykolamy, absurdity, verše překvapivě něžné, ale občas i provokativní a někdy dokonce lehce neslušné (párkrát možná až „za čáru“). Ožívají v nich básníkovy oblíbené postavičky: dětem dobře známý Bořek Stavitel (z Buffala), koktající Klokan, potrhlý Pšt...ros Emu, tajemná Kadimůra či ušlá šle z Litomyšle. A všichni tropí bláznoviny: klokan krade do vaku v supermarketu, pštros a slon jamují v rytmu jazzu, medvěd pije lahváče, vrána se sprchuje v záchodové míse, zajíci hrají tenis se svými bobky, kukačka na buku kuká do facebooku, zvířata surfují po internetu a celý les píše SMS… Knížka je doprovozena vtipnými básníkovými komentáři o tom, jak jednotlivé básně vznikaly, co ho inspirovalo, a hlavně proč je třeba dívat se na svět poeticky už od dětského věku!

Produkt je výrobek značky Barrister & Principal ,distribuovaný s EAN kódem 9788074851728.

Procházet zboží z kategorie Média Barrister & Principal, Knihy Barrister & Principal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

195,- Kč
175,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Ztratil pejsek trenýrky - Hynek Vilém a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Barrister & Principal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Barrister & Principal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ztratil pejsek trenýrky - Hynek Vilém
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

178,- Kč