Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zen Habits - Leo Babauta - 10% sleva

-10%
Zen Habits - Leo Babauta

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zen Habits - Leo Babauta z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Zen Habits - Leo Babauta .

Zlevněné zboží

Leo Babauta, populární autor bestsellerů o minimalismu, výkonnosti a zjednodušování života vás ve své nejnovější knize provede úskalím změny návyků a budování nových. V osvědčeném a léty prověřeném šestitýdenním programu se naučíte lépe si uspořádat vlastní život a žít jednodušeji, efektivněji a přitom naplno. Naučíte se lépe vypořádat s těžkými momenty, které život přináší. To vše s chladnou hlavou a nadhledem. Kniha ZEN HABITS vychází z autorových letitých zkušeností a shrnuje hlavní myšlenky z jeho populárního blogu ZenHabits.net, kter...é dále rozvádí a doplňuje. O autorovi Leo Babauta je koučem a mentorem v oblastech produktivity a osobního rozvoje. Jako autor metody Zen To Done a celé řady populárních knih inspiroval mnoho lidí na celém světě a naučil je lépe organizovat svůj čas a zvládat každodenní úkoly lépe a s čistou hlavou. Se svou manželkou a šesti dětmi žije v San Franciscu.

Produkt je výrobek značky Blue Vision ,distribuovaný s EAN kódem 9788087672457.

Procházet zboží z kategorie Média Blue Vision, Knihy Blue Vision.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zen Habits - Leo Babauta a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Blue Vision a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Blue Vision najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zen Habits - Leo Babauta
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

223,- Kč