Zapeklité případy malé Otolíny - speciální dárkové balení - Chris Riddell - 10% sleva

-10%
Zapeklité případy malé Otolíny - speciální dárkové balení - Chris Riddell
268 299 1474
268,- Kč

Původní cena: 299,- Kč


Hodnocení:


Zapeklité případy malé Otolíny - speciální dárkové balení - Chris Riddell z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Zapeklité případy malé Otolíny - speciální dárkové balení - Chris Riddell .

Zlevněné zboží

Hlavní hrdinkou příběhů je odvážná, zábavná a tak trochu svérázná holčička Otolína, která miluje záhady, vymýšlí chytré plány a ráda přichází věcem na kloub. Ostatně má pro to zvláštní nadání. Společnost jí dělá její nejlepší kamarád, malý vlasatý tvor z norských močálů - tajemný pan Moura. Společně řeší dva velké případy - podivnou sérii loupeží v Třetí ulici a záhadu ve škole pro děti s neobvyklým darem. Chris Riddell, britský ilustrátor a úspěšný autor knížek pro děti, získal za své dílo několik ocenění. Knihy jsou bohatě ilustrované, plné o...sobitých detailů. Nápadité a propracované obrázky se plynule prolínají s textem, což činí z četby velký zážitek - ať už se do ní ponoří děti, anebo dospělí.

Produkt je výrobek značky Presco Group,ella & Max ,distribuovaný s EAN kódem 9788088276524.

Procházet zboží z kategorie Média Presco Group,ella & Max, Knihy Presco Group,ella & Max.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zapeklité případy malé Otolíny - speciální dárkové balení - Chris Riddell a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Presco Group,ella & Max a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Presco Group,ella & Max najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zapeklité případy malé Otolíny - speciální dárkové balení - Chris Riddell
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

268,- Kč