Zákoník práce Komentář - Petr Hůrka - 10% sleva

-10%
Zákoník práce Komentář - Petr Hůrka
1 929 2 155 1996
1 929,- Kč

Původní cena: 2 155,- Kč


Hodnocení:


Zákoník práce Komentář - Petr Hůrka z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Zákoník práce Komentář - Petr Hůrka .

Zlevněné zboží

Komentář je zpracován dle právního stavu účinného k 1. 1. 2021. Šesté vydání podrobného komentáře k zákoníku práce zapracovává nejaktuálnější změny, které přináší novela – zákon č. 285/2020 Sb. Cílem komentáře je podat uživateli srozumitelný komentář právních norem, které se týkají oblasti pracovního práva. Publikace je určena všem, kteří se zabývají pracovněprávními vztahy a aplikují pracovněprávní předpisy, především zaměstnavatelům, zaměstnancům, managementu společností, personalistům, mzdovým účetním, osobám profesně aplikujícím právo, stud...entům právních oborů ale i mnoha dalším. Autorský tým složený z předních odborníků na pracovní právo z oblasti justice, advokacie i akademické sféry byl výrazně doplněn o odborníky, kteří novelizační ustanovení legislativně tvořili. Autoři se pracovněprávní problematikou zabývají rovněž při činnosti vzdělávací, publikační, vědecké i při samotné aplikaci práva v praxi. Komentář je výbornou pomůckou usnadňující výklad ustanovení, která přináší nejasnosti. Výklad zákona je doplněn odkazy na související judikaturu a literaturu a obohacen o praktické příklady. Autoři komentáře: doc. JUDr. Petr Hůrka, Ph.D. – Ministerstvo vnitra – náměstek ministra vnitra pro státní službu JUDr. Nataša Randlová, Ph.D. – advokátní kancelář Randl Partners – partner doc. JUDr. Margerita Vysokajová, CSc. – Právnická fakulta UK – VŠ učitel – docent JUDr. Jiří Doležílek – Nejvyšší soud, Brno – předseda senátu Mgr. Dana Roučková – Ministerstvo práce a sociálních věcí – zástupce náměstka pro legislativu Mgr. Soňa Doudová – Ministerstvo práce a sociálních věcí – vrchní ministerský rada JUDr. Michael Košnar – Ministerstvo práce a sociálních věcí – vrchní ministerský rada Mgr. Vladimír Horna – Ministerstvo vnitra – referent

Produkt je výrobek značky Wolters Kluwer ,distribuovaný s EAN kódem 9788075989109.

Procházet zboží z kategorie Média Wolters Kluwer, Knihy Wolters Kluwer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zákoník práce Komentář - Petr Hůrka a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wolters Kluwer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wolters Kluwer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zákoník práce Komentář - Petr Hůrka
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

1929,- Kč