Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádnej anděl - Moje tajná mise mezi Hells Angels - Jay Dobyns, Nils Johnson-Shelton

Žádnej anděl - Moje tajná mise mezi Hells Angels - Jay Dobyns, Nils Johnson-Shelton

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Žádnej anděl - Moje tajná mise mezi Hells Angels - Jay Dobyns, Nils Johnson-Shelton z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Žádnej anděl - Moje tajná mise mezi Hells Angels - Jay Dobyns, Nils Johnson-Shelton .

Detailní informace

V tomto strhujícím příběhu infiltruje agent ATF Dobyns pobočku Hells Angels, aby ukázal, že romantikou opředený klub není ve skutečnosti nic jiného než násilnický gang. Jeho vyšetřování ho zavádí mezi fascinující směsici perníkářů, obchodníků se zbraněmi, sexuálních násilníků a podvodníků. Dobyns a jeho spisovatelský pomocník Johnson - Shelton vyprávějí osvěžující, přímočarý příběh, který neskrývá nic z toho, čím musel Dobyns ve svém životě zaplatit za tuto tajnou akci (táhnoucí se dlouhodobé vyšetřování, při kterém se dostal hlouběji do nitra ...gangu, než kdokoli jiný). Dobyns je otcem od rodiny, který často zvedá telefony od své ustarané manželky uprostřed tajné transakce, a který s brutální upřímností vypráví jak daleko na temnou stranu zákona se dostal díky této misi. Jeho vyprávění zanechává dojem, že už se nikdy nebude moci tak úplně vrátit k práci tajného agenta (Hunter S. Thompson byl zbit, když psal svůj příběh o Hells Angels v roce 1967). Od setkáních v poušti připomínajících středověké klany, přes jízdy v krkolomné rychlosti, po přestřelky za pravého poledne, to je skutečný příběh agenta jehož talent pro tuto práci a schopnost převést toto vše do uchvacující četby připomínají příběh Joea Pistona, známého jako Donnie Brasco.

Produkt je výrobek značky Bodyart Press ,distribuovaný s EAN kódem 9788087525036.

Procházet zboží z kategorie Média Bodyart Press, Knihy Bodyart Press.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Žádnej anděl - Moje tajná mise mezi Hells Angels - Jay Dobyns, Nils Johnson-Shelton a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bodyart Press a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bodyart Press najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Žádnej anděl - Moje tajná mise mezi Hells Angels - Jay Dobyns, Nils Johnson-Shelton
Právě si prohlížíte...

349,- Kč