Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Z pohádky do pohádky: Jakub Hübner a jeho princezny - CD - Jakub Hübner - audiokniha - 11% sleva

-11%
Z pohádky do pohádky: Jakub Hübner a jeho princezny - CD - Jakub Hübner - audiokniha

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Z pohádky do pohádky: Jakub Hübner a jeho princezny - CD - Jakub Hübner - audiokniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Z pohádky do pohádky: Jakub Hübner a jeho princezny - CD - Jakub Hübner - audiokniha .

Zlevněné zboží

Audiokniha:,"Jakub Hübner a s ním Michaela Štiková Gemrotová, Dasha, Natálie Grossová a Soňa Jungová za doprovodu Muzikálového orchestru CMP pod taktovkou Michala Macourka zpívají skladby z nejznámějších pohádkových muzikálů a hudebních filmů: Šíleně smutná princezna, Princezna ze mlejna, Sněhurka, Nesmrtelná teta, Pyšná princezna, Na vlásku, Mrazík, Popelka, Princezna se zlatou hvězdou, Dívka na koštěti a Tři oříšky pro Popelku. Proč právě tento projekt a letos? Na tuto otázku JAKUB HÜBNER odpovídá: ""Jsem rád, že se prostřednictvím těchto sla...vných písní mohu vrátit společně se svými příznivci do doby svého dětství a také známé písničky přiblížit nové generaci posluchačů. Navíc mám pohádky rád, protože jsou dnes jediným místem na světě, kde všechno dobře skončí.""

Produkt je výrobek značky Supraphon ,distribuovaný s EAN kódem 8590233045180.

Procházet zboží z kategorie Média Supraphon, Knihy Supraphon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Z pohádky do pohádky: Jakub Hübner a jeho princezny - CD - Jakub Hübner - audiokniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Supraphon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Supraphon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Z pohádky do pohádky: Jakub Hübner a jeho princezny - CD - Jakub Hübner - audiokniha
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

237,- Kč