WTF? Co přinese budoucnost a jak ji přežít - Tim O‘Reilly

WTF? Co přinese budoucnost a jak ji přežít - Tim O‘Reilly
449 449 194
449,- Kč

Původní cena: 449,- Kč


Hodnocení:


WTF? Co přinese budoucnost a jak ji přežít - Tim O‘Reilly z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným WTF? Co přinese budoucnost a jak ji přežít - Tim O‘Reilly .

Detailní informace

Technologický vývoj nabral překotné tempo, celá společnost stojí na rozcestí a my se užasle ptáme: WTF? Co se to děje? Připraví nás roboti o práci? A když ne roboti, tak obří společnosti typu Uber a Amazon? Zničí fake news demokracii? Vzbouří se nakonec umělá inteligence jako Skynet ve filmu Terminátor? Zní to jako otázky pro majitele křišťálové koule – nebo pro Tima O’Reillyho. Říká se mu totiž „věštec Silicon Valley“ (časopis Inc.) nebo „stopař trendů“ (Wired). Zrod klíčových technologických inovací zblízka sleduje už od konce sedmdesátých le...t, opakovaně dokázal předpovědět další vývoj, a proto se vyplatí naslouchat mu i nyní. Ve své nejdůležitější knize vám Tim O’Reilly nejprve přiblíží převratnou historii IT posledních čtyřiceti let. Naváže hlubokými insiderskými vhledy do zákulisí současných „titánů“, jako jsou Google, Facebook, Uber či Amazon, a umožní vám pochopit, jak špičkové technologie, ale i nové organizační přístupy od základu mění byznys, finanční trhy a ekonomiku vůbec. A poté načrtne svou optimistickou vizi budoucnosti, v níž stroje lidi nenahradí, ale budou se s nimi dokonale doplňovat a společně vytvářet lepší svět. Má to jeden háček: možných budoucností je vždycky víc. Která skutečně nastane, záleží jen na nás – na tom, zda chápeme, co se kolem nás děje, abychom pak dokázali činit prozíravá rozhodnutí. Ta osobní i ta politická.

Produkt je výrobek značky Jan Melvil Publishing ,distribuovaný s EAN kódem 9788075550545.

Procházet zboží z kategorie Média Jan Melvil Publishing, Knihy Jan Melvil Publishing.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

WTF? Co přinese budoucnost a jak ji přežít - Tim O‘Reilly a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jan Melvil Publishing a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jan Melvil Publishing najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

WTF? Co přinese budoucnost a jak ji přežít - Tim O‘Reilly
Právě si prohlížíte...

449,- Kč