Vlci - Karel Šťastný, Jaroslav Červený, Mira Meyer, Angelika Sigl

Vlci - Karel Šťastný, Jaroslav Červený, Mira Meyer, Angelika Sigl
447 447 803
447,- Kč

Původní cena: 447,- Kč


Hodnocení:


Vlci - Karel Šťastný, Jaroslav Červený, Mira Meyer, Angelika Sigl z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Vlci - Karel Šťastný, Jaroslav Červený, Mira Meyer, Angelika Sigl .

Detailní informace

V poslední době se obraz největší psovité šelmy žijící v našich zeměpisných šířkách značně změnil. Vlka si jistě všichni pamatujeme z pohádek, kde vystupuje téměř vždycky jako zlý, krvežíznivý a někdy i hloupý tvor, který sežere Karkulku i babičku. Podle starších vědeckých poznatků vlk agresivně brání své místo v hierarchii smečky a obecně si počíná vůči živým bytostem jako stroj na zabíjení. Tento po staletí zažitý obraz vlka se ale v postupně začíná měnit. Zatímco dřívější znalosti o vlcích a vlčích smečkách byly získávány hlavně pozorováním ...zvířat v zajetí, poslední dobou mají vědci k dispozici zařízení, která jim umožňují pozorování a sledování vlků v jejich přirozeném prostředí v přírodě. A co se nestalo - obraz vlka se obratem rapidně otočil! Naše kniha podává podle nejnovějších vědeckých poznatků pohled na vlka jako na plachého lovce, starajícího se o rodinu a patřícího do přírody, která nás obklopuje. Naproti tomu úloha lidí při pronásledování této šelmy je objektivně zhodnocena tak, že vraždící bestií je vlastně člověk. Toto vydáné je dopněno o nejnovější poznatky vlcích v České republice a na Slovensku.

Produkt je výrobek značky Aventinum ,distribuovaný s EAN kódem 9788074421211.

Procházet zboží z kategorie Média Aventinum, Knihy Aventinum.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vlci - Karel Šťastný, Jaroslav Červený, Mira Meyer, Angelika Sigl a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aventinum a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aventinum najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vlci - Karel Šťastný, Jaroslav Červený, Mira Meyer, Angelika Sigl
Právě si prohlížíte...

447,- Kč